Galéria
Forrás:

Egy esti talkshowban derült fény a bájos Mila turpisságaira. Tinédzserként ugyanis a színésznőnek volt hamis személyigazolványa, és élete első fontos szerepét (Jackie Burkhart a That 70's Show-ban) úgy kapta meg, hogy azt állította, mindjárt 18 éves lesz. Akkor még csak 14 volt. Szerinte nem is volt ez akkora hazugság, hisz tényleg 18 lett... 4 év múlva.


Forrás:

A szőke szépség az Oscar-díjas rendezőnek, Martin Scorsese-nek hazudta, hogy Cambridgeshire-ből származik, amikor egy brit karakter szerepére ácsingózott. Még a kerettörténetét is kitalálta, szüleit lótenyésztőnek mondta. Végül lelepleződött, mikor elköszönéskor kicsúszott az igazi, amerikai akcentusa.


Forrás:

A tinisztár becsapta a Stranger Things produkciós csapatát, és azt mondta, tud korcsolyázni. Ennek köszönhetően Max Mayfield karaktere az övé lett a második évadtól, és mi ezt egyáltalán nem vesszük zokon.


Forrás:

Az utolsó dal forgatása közben megszépítette az igazságot a röplabda tudásáról. A forgatáson aztán lelepleződött, így dublőrt kért a röpis jelenetekhez, de nem találtak, ezért muszáj volt kicsit megtanulnia játszani. Ennek az alakításnak köszönhette a szerelmét Miley Cyrusszal.


Forrás:

A Bridgerton sztárja ódákat zengett a lovak iránti szerelméről, hogy részt vehessen a showban, pedig valójában félt tőlük. A sorozat kedvéért aztán megtanult lovagolni, sőt, szenvedélyévé is vált ez a mozgásforma.


Forrás:

A drót című bűnügyi sorozatban szeretett volna szerepet kapni a színész, de megtudta, hogy a sorozat készítője, David Simon az amerikai színészeket részesíti előnyben, mivel a cselekmény Baltimore-ban játszódik. Elba viszont kelet-londoni származású, így a castingon hazudott. Később, a személyes életére vonatkozó kérdéseknél rájött, nem akarja megtagadni a családját, korábbi életét. Végül megkapta Stringer Bell szerepét.


Híres emberek, akik hazudtak, hogy megszerezzenek egy szerepet

Néha belefér egy kis túlzás, blöff, vagy a dolgok kiszínezése, ha az ember nagyon szeretne elérni egy áhított célt, munkát. Nincs ez másként a sztárvilágban sem.