Galéria
Forrás: A környék, ahol felnőtt, nem éppen volt biztonságos egy gyerek számára. A sztár egykoron nem egy bűnesetet és verekedést látott, ami arra késztette őt, hogy szerepei révén elkezdje egy egészen más oldaláról látni a világot. És bár volt, hogy szülei alig tudtak valami ételt tenni az asztalra, ma már ő Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb színésze, akinek sikeréhez minden bizonnyal a nehéz gyerekkor is nagyban hozzájárult.
Forrás:

A színésznő 6 testvérével együtt Ohióban nőtt fel. Szülei bár mindent megtettek azért, hogy gyermekeik semmiben se szenvedjenek hiányt, ez sajnos nem mindig sikerült és sokszor nélkülözniük kellett. Sarah Jessica Parker egy interjúban elárulta, hogy az iskolai szünetekben sokszor sorban állt az ingyen ebédért. És mivel nem volt mindig áram az otthonukban, így a karácsony és a születésnap is egyfajta luxus volt számukra.


Forrás: Édesanyja mindössze 16 éves volt, amikor Selena született, és ilyen fiatalon nem volt könnyű egyedül boldogulnia. Sokszor három munkahelyen is dolgozott egyszerre, hogy eltudja látni kislányát, aki felnőve nem kis karriert futott be nemcsak a zenei életben, hanem a színjátszásban is.
Forrás: A színésznő gyerekkorában a játékok luxusnak számítottak és néha bizony ketchupleves került az asztalra. Mila azonban nem adta fel és az Azok a 70-es évek show után egyenesen út vezetett számára a sztárság felé.
Forrás: Nemcsak az anyagi gondok jelentették az egyetlen problémát a fiatal Tom számára, ugyanis 7 évesen diszlexiával diagnosztizálták. Ő azonban nem hagyta, hogy ez az aprócska probléma megakadályozza álmai megvalósításában. Miután édesanyja munkahelyi balesetet szenvedett, ő lett a fő kenyérkereső a családban, miközben szorgalmasan járt a drámaiskolába bízva abban, hogy egy szép napon színész válhat belőle.
Forrás: Az énekesnő szülei 14. és egyben legfiatalabb gyermeke, kislányként sokszor 3-4 testvérével kellett osztoznia egy ágyon. Ám ennek ellenére a mai napig úgy gondolja, hogy bár pénz híján voltak, de a szeretet mindennel nagyobb volt köztük, és így sose érezte azt, hogy bármi is hiányozna az életéből.
Forrás: A színész Ausztriában született és itt is töltötte a gyermekkorát. A családjának akkoriban nem nagyon volt pénze, édesanyjának pedig vajért, cukorért és gabonáért kellett mezőgazdasági munkákat vállalnia. A házukban pedig nem volt víz és telefon, így akkoriban csoda volt az is, amikor végre saját hűtőjük lett.
Forrás:

Szülei kapcsolata mindig is viharos volt, ez pedig kihatott rá és öccsére is. Mivel ez a környezet nem éppen volt a legegészségesebb két kisgyerek számára, ezért élete első éveinek egyik felét nevelőszülőknél töltötte. Stallone kisfiú kora óta színészi karrierről álmodott és képes volt bármiféle munkát elvállalni azért, hogy fenntartsa magát, így többek közt oroszlánketreceket takarított és jegyszedő is volt egy moziban.


Forrás:

A Tennesseeben született, nyolcszoros Grammy-díjas amerikai country- és pop-énekesnőről kevesen tudják, hogy tizenketten voltak testvérek és olyan házban nőttek fel, ahol nem volt sem vezetékes víz, sem gáz, sem villany és bizony szalmából készült ágyakon aludtak.


Forrás:

Az American Idolba történő meghallgatása idején egy nagyon rövid ideig hajléktalanként élt, ugyanis egy lakástűzben elvesztette az otthonát, így 3 napig az autójában kellett aludnia. Az énekesnő egy interjúban azt is elárulta, hogy akkoriban a tehetségkutatóra nem úgy tekintett, mint egy lehetőségre, ami megnyithatja előtte a zenei világ kapuját, mert csak arra tudott gondolni, hogy valamiből ki kell fizetnie a számlákat.


10 híresség, aki szegénységben nőtt fel

A hírességek is emberek, így az ő életútjukban is vannak olyan történetek, amik a mai napig képesek meglepni a legnagyobb rajongókat is. Ilyen például a szegénység.