Galéria
Forrás: A látványosabb láncok elmúlt évek szinte már alaptrenddé nőtték ki magukat, így nem meglepő az sem, hogy 2022-ben is újult erővel vágnak bele a tavaszi-nyári szezonba.
Forrás: Ár: 3.595 Ft - itt!
Forrás: Gyerek- és tinikorunk kedvenc darabja úgy látszik, hogy nem szívesen hagynának itt minket, és ami azt illeti, mi is egyre jobban szeretjük beépíteni őket a nyári programjainkba, így nem is kérdés, hogy idén is egy kimondottan színes időszak áll előttük.
Forrás: Ár: 1.995 Ft - itt!
Forrás: Bár az elmúlt évekből ismerős lehet ez a darab, ami kisebb és nagyobb gyöngyökkel is tökéletes. Így a lehetőségnek csak a személyes ízlésed szabhat határt!
Forrás: Ár: ~ 3.800 Ft - itt!
Forrás: Legyen szó egy kicsi- vagy éppen egy nagyobb köves részletről, igazából nem kell túlgondolnod a dolgot, hiszen bármilyen összeállításban jól boldogulnak majd.
Forrás: Ár: 5.995 Ft - itt!
Forrás: Az énekesnő hosszú évtizedek óta erre a darabra esküszik, így minden bizonnyal te is gyorsan ráérzel majd erre a dologra, ha úgy hozza a kedved! A nagy karikák mellett persze az eggyel kisebb, vastagabb ötletek is játszanak, amik kimondottan megkönnyítik a hétköznapok visszafogottabb stílusát.
Forrás: Ár: 1.695 Ft - itt!
Forrás: Legyen szó gyűrűkről, nyakláncokról, karkötőkről, vagy fülbevalókról: bármelyik fronton megéri frissíteni!
Forrás: Ár: ~ 26 ezer Ft - itt!
Forrás: Egy-két apró, de összességében egy cseppet sem idegen részlettel gazdagodik majd ez a letisztult és méltán híres darab.
Forrás: Ár: 18.990 Ft - itt!

7 ékszertrend, ami uralni fogja a 2022-es évet

Amikor azt gondoltuk volna, hogy a '90-es évek retró hullámai már képtelenek megújulni, akkor jönnek a nyakörv nyakláncok és mindent felülírnak.