Galéria
Forrás: Amerika kapitányért nők milliói rajonganak, de Chris Evansnek valahogy sosincs szerencséje a szerelemben. A színészt karrierje kezdete óta elég sok hírességgel hozták össze pletyka szintjén: Lily Collins-ról, Sandra Bullockról, Emmy Rossumról, sőt, még Gisele Bündchenről is azt rebesgették, hogy együtt vannak a színésszel. Aztán minden alkalommal kiderült, hogy erről szó sincs, és csak baráti a kapcsolat, vagy teljesen alaptalan pletyka volt. Két kapcsolata volt híresebb: az egyik, amikor Jessica Biellel randizott, és a 2000-es évek legelején 5 évig jártak, illetve Minka Kelly, akivel hol együtt voltak, hol szakítottak.

Chris Evans viszont egy jó ideje már szingli, és utoljára is csak rövid ideig hozták össze Jenny Slate-tel. 2019-ben egy interjúban mesélt arról, hogy miért egyedülálló: "Mindig nagyon független srác voltam. Egyedül campingezni az egyik kedvenc hobbim. Szeretek olyan személlyel lenni, akinek megvannak a saját dolgai, tudod? Ha olyan valakivel vagyok együtt, aki csak úgy alkalmazkodik az én életemhez, nekem az túl fullasztó."
Forrás: A Született feleségek sztárja életében eddig kétszer volt férjnél: az első házassága csak rövid ideig tartott, a második viszont 9 évig, és egy gyermekük született. Végül 2003-ban adták be a válókeresetet, azóta pedig nem is tudni arról, hogy bárkivel komolyabb kapcsolatot kezdett volna. Azonban ő nem szomorkodik amiatt, hogy az elmúlt 17 évben nem talált szerelemre.

"Nagy a különbség magány és egyedüllét között. Egyedülálló vagyok már nagyon régóta, de semmi magányos nincs az életemben. Szeretném, ha végre megszűnne ez a stigma."
Forrás: A színésznő nagyon fiatalon csöppent bele a showbizniszbe, és 16 évesen már menyasszony volt. Ez a szerelem végül nem végződött házassággal, de rá egy évre már egy másik férfi jegyeseként lépett nyilvánosság elé, ám még ekkor sem lett belőle feleség. Amikor végül férjhez ment, alig 19 nappal később már ismét szingli volt. Ezt követően voltak komolyabb kapcsolatai, még kétszer férjhez ment, de 2015 óta a szerelem elpárolt mellőle. A színésznő többször is beszélt arról, hogy alig volt randizni az utóbbi években, sőt, talkshowjában arra is kitért, hogy talán örökre felhagy a párkapcsolatokkal.
Forrás: Volt idő, amikor a színésznő boldog, komoly kapcsolatban élt: 2002-2010 között Stuart Townsenddel alkottak egy párt, és bár sosem házasodtak össze, mindig férj és feleségként tekintettek egymásra. Utoljára Sean Penn-nel randiztak 2015-ben, de ez sem volt komoly részükről, ősszel pedig elárulta, hogy azóta sem volt normális randija.

"Azt hiszem, az életemnek olyan szakaszában tartok, ahol kell, hogy a másiknak legyen valami a kezében. [...] Arra gondolok, hogy 'az életem nagyon jó, úgyhogy kell, hogy valami olyat hozz bele, amitől még jobb lesz', mert nem fogadok el ennél kevesebbet."

Egyébként korábban arról is beszélt, hogy szívesen randizna, de úgy látja, sokan nem merik elhívni őt, és emiatt nem nagyon talál rá a szerelem.
Forrás: A Trónok harca sztárja sem volt kapcsolatban egy ideje. Még 2012-ben randizott Seth MacFarlane-nel egy évig, előtte pedig azt pletykálták, hogy James Francóval és a Gotham egyik színészével is randizott, de valójában sosem erősítették meg a híreket. Emilia Clarke legutóbb 2020 közepén mesélt arról, hogy most is egyedülálló, és nyitott a randizgatásra, de egyelőre senki sem dobogtatta meg a szívét.
Forrás: A színésznő élete során eddig háromszor volt házas, de valahogy egyik férje mellett sem találta az örök szerelmet. 2015-ben, alig két év házasság után adták be a válási papírokat legutóbbi férjével, majd utána egyetlen rövidtávú kapcsolata volt, azóta pedig inkább a szinglik életét éli. A színésznő egy korábbi interjúban elmondta, hogy annyira imád egyedül lenni, hogy talán nem is keres magának soha többé párt. Noha úgy érzi, kapcsolat-orientált típus, nem bánja, hogy volt bőven ideje csak a gyerekeivel lenni.

"Nem érzem már azt, hogy nagyon szeretnék egy kapcsolatot, ezért azt sem érzem, hogy muszáj beleugranom valamibe, ami nem is jó nekem. Nem mintha bármi baj lenne azokkal, akikkel eddig voltam, de most várni fogok a páromra, vagy egyedülálló maradok, és a gyerekeimmel leszek, és csak élem az életem."

Egyébként 2020 óta alkot egy párt Van Hunt zenésszel és úgy tűnik, hogy egymás mellett meglelték a vágyott boldogságot.

Sztárok, akik szinte mindig szinglik

A színésznőt nagyon rég láthattuk már ilyen boldognak.