Galéria
Forrás:

Mike Todd az egyetlen olyan férj, akitől Elizabeth Taylor nem vált el, ez pedig elég nagy teljesítménynek számított Hollywoodban. A Kleopátra sztárjának harmadik házassága (összesen nyolcszor ment férjhez) egy hollywoodi filmproducerrel, Toddal valósult meg.

A pár 23 éves korkülönbsége sok pletykát szült, csakúgy, mint a lányuk, Liza születése, mindössze hat hónappal azután, hogy a szerelmes pár kimondta a boldogító igent.

A negatív bulvárfigyelem ellenére mindketten őszintén szerelmesnek tűntek, sok ismerősük azt mondta, hogy Liz ekkor volt a legboldogabb. Ez a boldogság tragikusan ért véget, amikor kevesebb, mint egy évvel a házasságuk után, 1958-ban Todd magánrepülőgépe, a "The Lucky Liz" motorhibát szenvedett és becsapódáskor felrobbant. Élete vége felé Elizabeth Mike-ot élete egyik "szerelmének" nevezte, az 5. (és egyben 6.) férjével, Richard Burtonnel együtt.


Forrás:

Bár a kapcsolatuk viharos volt és sokat lehetett hallani a pár drogfogyasztásáról, amikor 1994 áprilisában híre ment, hogy Kurt Cobaint, a Nirvana zenekar énekesét holtan találták otthonában, mindannyian sírtunk a tragikus hírtől.

Kurt és Courtney 1990-ben találkoztak egy éjszakai klubban. 1992-ben házasodtak össze a hawaii Honoluluban tartott meghitt tengerparti ceremónián, és lányuk, Frances Bean hat hónappal később született. Bár az összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy Cobaint meggyilkolták (egyesek szerint a levél, amit hagyott, inkább bocsánatkérés a rajongóknak, mint egy búcsúlevél), és hogy Love is részt vett benne, ezt soha nem bizonyították. Cobain mindössze 27 éves volt, amikor meghalt, és kétéves korában apa nélkül hagyta kislányát.


Forrás:

Natasha Richardson és Liam Neeson brit színészek 15 éve voltak házasok, amikor szomorú tragédia történt. A quebeci Mont Tremblant Resortban tett sítúrán Richardson épp síelni gyakorolt a kezdőknek kialakított pályán, amikor elesett és beütötte fejét.

Kezdetben úgy gondolták, hogy minden rendben van, a színésznő kétszer is elutasította az orvosi segítséget. A szobájában még fel is hívta férjét, aki épp Torontóban forgatott, és azzal viccelődött, hogy megbotlott egy kicsit. Azonban a kétgyermekes anyát pár órával később sürgősen kórházba szállították, Liam Neeson is mindent maga mögött hagyott, és rohant, hogy mellette legyen. Napokig küzdöttek az életéért, de nem tudták megmenteni: vérömleny alakult ki az agyában a fejére gyakorolt tompa ütés következtében.

Sok évvel a halála után Liam még mindig úgy tűnik, hogy küzd a veszteséggel. Anderson Coopernek adott interjújában a sztár elárulta: "Vannak olyan időszakok a New York-i rezidenciánkon, amikor hallom, hogy kinyílik az ajtó... Még mindig azt hiszem, hogy pár perccel később hallani és látni fogom őt."


Forrás:

Szerelem volt első látásra John F. Kennedy és Jacqueline Bouvier között. Egy közös barát által tartott partit követően a pár csak egy évvel később, 1953-ban házasodott össze. Nyolc évvel és két gyermekkel később Kennedy lett az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és 31 éves korában Jackie lett a történelem harmadik legfiatalabb first ladyje.

A tragédia mindössze két évvel az elnöksége kezdete után következett be, amikor John F. Kennedyt meggyilkolták egy texasi politikai utazás során. Mi lehetne még ennél is tragikusabb? Jackie az elnöki konvojban utazott, amikor férjét lelőtték - egyszer a torkán, egyszer a hátán, egyszer pedig a fején.

Bár Jackie újraházasodott, semmi sem volt hasonlítható az első házasságához. A Life magazinnak adott interjújában a Fehér Házban töltött éveiket Artúr király Camelotjához hasonlította.


Forrás:

Cory Monteith és Lea Michele elválaszthatatlan párosnak bizonyult. Munkájukat és a legtöbb szabadidejüket együtt töltötték, közösen dolgoztak a Glee sorozaton, és nagyon komoly volt a kapcsolatuk.

Egy 2012 decemberében adott interjújában Lea a következőt nyilatkozta: "Életemben először végre úgy érzem, megállapodtam és boldog vagyok. Én vagyok a világ legszerencsésebb lánya."

Ez a szerencsés érzés 2013 júliusában ért véget, amikor Monteith-et vancouveri szállodai szobájában holtan találták heroin és alkohol véletlen túladagolása miatt, mindössze 31 éves korában. Később megtudtuk, hogy Cory élete nagy részében küzdött a függőségeivel, és néhány hónappal korábban fejezte be a rehabot.


Forrás:

2007-ben Brittany Murphyre végre rátalált a szerelem Simon Monjack személyében. Sajnos ez a románc rövid életű volt. 2009-ben Murphy a pár nyugat-hollywoodi otthonában halt meg akut tüdőgyulladásban, súlyos vérszegénységben és többszörös gyógyszermérgezésben.

Monjacket teljesen összetörte Murphy elvesztése és hat hónappal a halála után holtan találtak rá a pár otthonában. A boncolási jegyzőkönyv szerint Monjack Brittanyhez hasonlóan akut tüdőgyulladásban és súlyos vérszegénységben halt meg.


Forrás:

Patrick Swayze és Lisa Niemi 34 évig voltak házasok, amikor Patrick 2009-ben hasnyálmirigyrákban meghalt. A hír, hogy a színész a rákkal küzd, lelki viharba sodorta a világot, Patrick pedig keményen harcolt a végsőkig.

Az évek során ez a pár sikerrel, csalódással, függőséggel és veszteséggel küzdött meg, méghozzá egy csapatként. Swayze halála után Lisa a PanCAN jótékonysági és segítő szervezet szószólója lett.


Forrás:

Heath Ledger és Michelle Williams találkoztak és menthetetlenül egymásba szerettek a Túl a barátságon forgatásán. Egy eljegyzés és egy gyermek után a pár azonban egyre több problémával küzdött, különösen Heath Ledger függőségei miatt. Ezért 2007-ben szakítottak is, bár ismerőseik szerint a szerelem továbbra is erős volt közöttük. 2008-ban azonban Ledger a vényköteles gyógyszerek véletlen túladagolása miatt meghalt.

Bár Williams és Ledger elhidegültek a színész halála előtt, a színésznő azt mondta, hogy az egyik legszebb dolog, amit el tudott volna képzelni, az, hogy ők ketten együtt öregedtek volna meg.


Forrás:

John Travolta éppen a Saturday Night Fever forgatásán volt, amikor szörnyű hírt kapott: partnerének, Diana Hylandnek már csak néhány napja volt hátra. Ekkor már egy éve együtt voltak, de Hylandnél mellrákot diagnosztizáltak, mindössze három hónappal a kapcsolatuk kezdete után. Travolta azonnal beköltözött szerelméhez és sajátjaként gondoskodott Hyland fiáról. Együtt küzdöttek a betegség ellen.

A színésznő 1977-ben Travolta karjaiban halt meg, aki 15 évig nem találta a szerelmet ezután.

Végül Kelly Preston oldalán lelt ismét boldogságra, feleségét, akivel 28 évet töltöttek együtt, néhány éve vesztette el ugyancsak mellrákban.


Forrás:

A világ megdöbbent, amikor 2014-ben Robin Williams öngyilkos lett. A komikus 2011 óta volt házas, Susan Schneider művésznőt vette el.

Később fény derült arra, hogy Robin Williams Lewy-testes demenciában szenvedett, amelyet korábban félrediagnosztizáltak Parkinson-kórként.

Schneider azt állítja, hogy ez az állapot rontotta William motorikus készségeit, és szerepet játszott az öngyilkosságban. Nem tudta feldolgozni a történteket, és komoly depresszióval is küzdött.


Forrás:

Marilyn Monroe 1954-ben megszökött a baseball-legendával, Joe DiMaggióval. DiMaggio a maga részéről fel volt háborodva, hogy felesége a házasságkötés után sem hagyta el bombanő imidzsét, ez pedig nagy törést okozott a pár között. Kapcsolatuk mindössze kilenc hónapig tartott. Egy lelki összeomlást és Marilyn újabb válását követően azonban az ex ismét belépett az életébe.

Mindössze négy nappal a színésznő túladagolása előtt, 1962-ben DiMaggio felmondott, hogy megkérje Marilyn kezét az újraházasodáshoz.

Halála után DiMaggio hetente háromszor küldött virágot Marilyn Monroe sírjára. 36 évvel túlélte, de soha többé nem házasodott meg, és az utolsó szavai állítólag a következők voltak: „Végre találkozhatok Marilynnel.”


Forrás:

Jóval azelőtt, hogy Bond lett volna, Pierce Brosnan a képernyőn kívül szerelmet talált egy korábbi Bond-lánnyal, Cassandra Harris színésznővel. 1980-ban megnősült, és még Harris gyermekeit is sajátjaként fogadta, miután apjuk meghalt. Sajnos Harris 1991-ben, 43 évesen hunyt el petefészekrákban. De a tragédia ezzel nem ért véget; Brosnan örökbefogadott lánya, Charlotte pontosan ugyanabban a betegségben hunyt el, amely mind az anyját, mind a nagymamáját sújtotta.


Forrás:

2001-ben a rocklegenda, Mick Jagger L'Wren Scott modell személyében találkozott a szerelemmel. A jelek szerint nagyon jól kijöttek egymással, sok közös volt bennük.

Épp ezért döbbentett le mindenkit, hogy Scott 2014-ben öngyilkos lett. Üzenetet küldött az asszisztensének, hogy egy meghatározott időpontban jöjjön át a lakásába. Ekkor az asszisztens felfedezte, hogy Scott a sáljánál fogva lóg az ajtóban.

Öngyilkosságának körülményei még mindig nem egyértelműek.


Forrás:

Kevés rajongó tudja, de Keanu Reeves magánélete tele van tragédiával. 1999 decemberében Jennifer Syme-mel közös gyermeke a szülés közben elhunyt. A bánat nem sokkal később hozzájárult szakításukhoz. Ezt követően 2001-ben Syme meghalt egy közlekedési ütközésben. A lány akkor részeg volt, ráadásul a rendőrök gyógyszert és illegális szereket is találtak az autójában.

Reevesnek még aznap kellett volna forgatnia a Mátrixot, de nem volt rá képes, muszáj volt szünetet kérnie, hogy megbirkózzon a történtekkel.


Hollywood legtragikusabb szerelmi történetei

Borzasztó tragédiákat kellett átélniük ezeknek a sztároknak.