Galéria
Forrás: Ez a frizura abszolút kedvenc az anyakönyvi hivatalban, de remekül mutat egy nagyobb szabású esküvőn is. Megvan az az előnye, hogy tökéletesen bírja a strapát, és egy esős esküvői napot is remekül bírja. Arról nem is beszélve, hogy az alacsony lófarok nemcsak nagyon divatos 2022-ben, de az egyszerű elegancia és a modern megjelenés tökéletes keveréke is.
Forrás:

Jobbra, balra, vagy esetleg középen? 2022-ben a menyasszonyok az utóbbit fogják választani! A középső hajválaszték most hatalmas trend, és minden kedvenc esküvői frizuránkhoz passzol. Legyen szó kontyról, lófarokról vagy laza, kiengedett hajról, ez a variáció időtlen és modern karaktert kölcsönöz a frizuráknak.


Forrás:

A közepesen hosszú és hosszú haj finom és természetes hullámokkal nagyon elegáns és menő. De légy óvatos: bármennyire is egyszerűnek tűnik ez a megjelenés első pillantásra, rengeteg munka van mögötte. Ha magadnak szeretnéd elkészíteni, mindenképp gyakorold a nagy nap előtt!


Forrás: Sok menyasszony számára a frizura éke a fátyol, de mi a trend 2022-ben ebben a kategóriában? Nos a válasz a hálós fátyol, ami francia tüllből készül. Ez egy rövid, kissé merev változat, ami az arc elé lóg, és általában csak a szem környékéig takar.
Forrás:

Hogy beszélhetnénk menyasszonyi frizurákról 2022-ben legalább egy konty nélkül? A zsinóros konty egyébként elsőre bonyolultabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Így készítsd el: Fésüld hátra a hajad, és kösse össze. Ezután csavard össze az összes hajad vagy több kisebb szekcióra osztott tincset egy zsinórba, majd csavard ezt/ezeket a hajgumid köré, és rögzítsd kontytűvel. Végül mindenképpen használj fényspray-t, és ügyeljen arra, hogy a babahajszálaid is lesimítsd, hogy ne zavarjanak bele a képbe.


Forrás: Az elegáns megjelenés valóban az idei év kiemelkedő frizuratrendje. A hajformázás éppoly egyszerű, mint amilyen praktikus és gyors. Különösen menyasszonyi, ha wet look mellett teszed le a voksod, viszont a géles hajformázók helyett használj viaszos termékeket, hogy a végeredmény ne legyen ragacsos.

A legtrendibb menyasszonyi frizurák 2022-ben

Mutatjuk, hogy milyen frizurák rabolják el a menyasszonyok szívét 2022-ben!