Galéria
Forrás:

Érdekesség, hogy Blake Lively összes testvére kipróbálta magát a filmezésben, sőt, bátyjának köszönheti azt, hogy egyáltalán ő maga belekezdett.

Egyébként a színésznőnek egyetlen édestestvére van legfiatalabb bátyja személyében, két nővére és másik bátyja csak féltestvére. De ez nem hatott ki kapcsolatukra, sőt!


Forrás:

Lori Lively (a kép jobb oldalán) 1966-ban született, és jelenleg 55 éves, így ő a családban a legidősebb tesó. Ő maga is érdeklődött a filmezés és televíziózás iránt, így nem mellesleg olyan projektekben tűnt fel, mint az 1993-as Star Trek: Deep Space Nine, a Melrose Place, sőt televíziós műsorvezetőként is megmutatta tehetségét.


Forrás:

Te látod a hasonlóságot közte és Blake között?


Forrás: Robyn maga is színésznőként dolgozik, sőt, 19 évesen már Emmy-jelölést kapott az ABC egyik műsoráért. Játszott a Twin Peaksben, a Könnyû, mint a pehely című sorozatban, és mai napig színészkedik.
Forrás:

A színésznő 1999-ben ment férjhez, és azóta három gyermeke született. Mai napig színészkedéssel foglalkozik.


Forrás:

Noha nővérei színésznőként dolgoznak már régóta, mégis legfiatalabb bátyját, Ericet tartja annak a személynek, aki őt elindította Hollywood felé. A férfi, aki 1981-ben született, Blake 15 éves korában meggyőzte a szülőket arról, hogy hadd hagyjon ki húga néhány sulis órát, és helyette inkább engedjék el őket Párizsba.

Az utazást azért erőltette, mert szerette volna, ha Blake több kultúrával találkozik, és közben arról faggatta, milyen jövőt képzel magának, mivel szeretne foglalkozni. Válaszai alapján aztán úgy gondolta, Blake leginkább filmes producerként lenne jó. Ő még nyitott is volt rá, mert abban biztos volt, hogy nem akar tesóihoz hasonlóan színésznőnek állni.


Forrás:

Az élet viszont mást tervezett, mert amikor lehetősége nyílt egy meghallgatásra, Eric hatására elment rá. 

Eric Lively egyébként szintén színész, olyan filmekben láthattad, mint az Amerikai pite, az "L" című sorozat, sőt, a 24 – A szabadulásban is játszott. A nyilvánosságot viszont kerüli, közösségi oldalára is elég ritkán posztol.


Forrás: Íme Eric Lively az Amerikai Pitében!
Forrás:

Jason Lively a család legidősebb tesója, aki már gyerekkorában is színészként dolgozott. Olyan filmekben és sorozatokban játszott, mint a Hazárd megye lordjai és a Európai vakáció Chevy Chase-szel, most pedig szabadidejét gyermekeivel és nejével tölti.


Forrás:

Íme Blake Lively bátyja, az Európai vakáció kis Rustyjaként.


Forrás: Kár, hogy mostanában nem láttuk őket együtt a vörös szőnyegen! 

Blake Livelynek 4 testvére van: ő a legfiatalabb közöttük

A színésznő ezúttal sem tudott mellélőni!