Galéria
Forrás: A színész bár olasz és ír felmenőkkel büszkélkedhet, mégis a francia az, amiben remekel. 1997-ben diplomázott a Georgetown Egyetemen és utána fél évig Franciaországban élt, itt sajátította el a nyelvet, amit még ma is elég jól beszél.
Forrás: A művészcsaládba született színésznő családja révén nagyon jól beszél franciául is, ám mégiscsak a spanyol nyelv az, ami igazán az erőssége, ugyanis 15 évesen cserediákként egy évet töltött a spanyolországi Talavera de la Reina városában.
Forrás: Az 500 nap nyár hősszerelmese, a Columbia Egyetemen történelmet, irodalmat és francia költészetet tanult, itt ragadt rá a nyelv szeretete is, így talán nem meglepő, hogy a nyelvet is tökéletesen beszéli.
Forrás: A tavalyi év egyik legszexibb férfijának megválasztott 25 éves színész, ahogy már nevéből is következtetni lehet, francia apukája révén tökéletesen beszéli az "apanyelvét".
Forrás: A Zöld könyv és A Gyűrűk Ura sztárja, egy háromgyermekes dán család legidősebb fiaként látta meg a napvilágot Manhattanben. A család később Venezuelába, majd Dániába tette át a székhelyét, ahonnan Argentínába költöztek. Viggo Buenos Airesben kezdte el az általános iskolát, ezért az angol és a dán mellett tökéletesen beszél spanyolul is, és emellett a norvég, a svéd, francia és az olasz nyelv sem okoz problémát neki.
Forrás: Az egykori Szovjetunióban, az Ukrán SZSZK területén született, és 8 éves volt, amikor a családjával Los Angelesbe emigrált, gyökereinek köszönhetően pedig tökéletesen beszél oroszul.
Forrás: A Bosszúállók sztárja anyanyelvén kívül nagyon jól beszél spanyolul, franciául és görögül, utóbbit a Cambridge-i Egyetemen töltött évei alatt sajátította el.
Forrás: Az 56 évesen is fiatalosan gyönyörű Sandráról kevesen tudják, hogy édesanyja, Helga Meyer német operaénekesnő. A színésznő így gyerekként 12 évig Németországban élt, és nem mellesleg német állampolgársága is van.
Forrás: A kétszeres Oscar-díjas Ben minden bizonnyal akár spanyolul is könnyen megértette magát egykori szerelmével, Ana de Armas-szal is, ugyanis a színész még tinédzserként 1 évet élt Mexikóban, és itt sajátította el a nyelvet.

Sztárok, akik több nyelven is folyékonyan beszélnek

El se hinnéd, hogy ezeknek a színésznek bizony vannak egész különleges rejtett képességei is.