Galéria
Forrás: Amikor Laura négy évvel ezelőtt hozzáment Martin Burney-hez még csak nem is sejthette, hogy a férfit milyen vad szenvedély fűti iránta. A külvilág számára ők még mindig az ideális házaspár megtestesítői: Laura nemcsak gyönyörű nő, hanem remek háziasszony is, aki férje minden kívánságát készségesen teljesíti, Martin pedig jóképű, sikeres és hihetetlenül vonzó. Ám a Burney család élete cseppet sem olyan, mint amilyennek kívülről látszik. Senkinek nincs fogalma arról, hogy a rettegő asszony csak a megfelelő pillanatot várja, hogy megszökhessen ebből a pusztító kapcsolatból, elmenekülhessen az elől, amit még legvadabb rémálmaiban sem tételezett volna fel az őt szerető férjéről.
Forrás:

A jóképű és sikeres Edward Lewis üzleti ügyben Los Angelesben tartózkodik, amikor egyik este szórakozásképpen felcsípi az utcán sétáló csinos, de kezdő örömlányt, Viviant. Az este kellemesen telik, s másnap a férfi különös ajánlatot tesz a nőnek: megkéri, vegye át partnere szerepét egy igen fontos üzleti héten. Viviannek tetszik az ajánlat, bár gyakran nehéz feladatok elé kerül, ám varázslatos természetességgel és különös megérzéseivel oldja meg a kihívásokat. A különleges és izgalmas lánynak még végül a jégszívű üzletember sem állhat ellen. 


Forrás:

Aki szerelmes, jól is hazudik. Mindenki másképp, de becsapja szerelmét, élet- vagy házastársát. Az őszinteség csak idegenek között lehetséges. Két férfi és két nő keresi az élet legfontosabb dolgait: szeretetet, bizalmat, őszinteséget. Amit találnak helyette: szerelem, vágy, hazugság és kaland. Mindannyian hazudnak egymásnak, mind olyasmiket ígérnek, amiről tudják, úgysem fogják betartani. Két házaspár története négy és fél éven át: szent elhatározások, nagy fogadkozások, hazugságok, bevallott és ki nem mondott vágyak története.


Forrás:

Az állástalan, háromgyermekes Erin végső elkeseredésében meggyőzi Edet, alkalmazza őt az ügyvédi irodájában. A jogban járatlan nő egy nap ráakad néhány, a telekkönyvi iratok közé helyezett orvosi leletre. Nem érti az összefüggéseket, ezért nyomozni kezd. Hamarosan hihetetlen következtetésekre jut: egy óriáscég gátlástalanul szennyezi egy kisváros vízkészletét, ami súlyos betegségeket okoz az ott lakók körében. Erin házról házra járva több mint hatszáz panaszos aláírását gyűjti össze, és Eddel karöltve megnyeri az USA történetében legnagyobb kártérítési perét: 333 millió dollárt. 


Forrás:

Grace King Bichon álomvilágban él. Minden tökéletes körülötte: a férj, a gyerek, a ház. De egy nap, amikor megpillantja férjét, amint egy másik nővel csókolózik, rá kell jönnie, hogy ő csak egy baba a játékboltban. Nincs más választása, a saját kezébe veszi a sorsát, és húga, Emma segítségével valódi nőt farag magából, aki képes visszahódítani a férjét, Eddie-t, és kilépni a társadalmi elvárások álszent sodrásából. 


Forrás:

Julianne és Michael elválaszthatatlanok. Kamaszkori szerelmük hamar őszinte barátsággá változott, és ők nem is akarnak ezen változtatni. Aztán mint derült égből a villámcsapás, Michael egy napon bejelenti, hogy megnősül: feleségül veszi egy milliomos gyönyörű lányát, Kimberly-t. Julianne rádöbben, hogy eddigi életét óriási tévedésben és önámításban élte, hiszen szerelmes a legjobb barátjába! Azonnal nekilát, hogy megváltoztassa az események menetét, és őt vezesse oltár elé az ifjú vőlegény. Az akció első lépése: szerezni magának egy álkérőt, aki majd féltékenységet ébreszt Michaelben. 


Forrás:

A könyvkereskedő William Thacker csendesen éli az elvált, csalódott férfi életét, míg a világhírnév be nem toppan ajtaján. Anna Scott, a híres amerikai színésznő nem csak a mozivásznon csodás. William el sem hiszi a szerencséjét, amikor véletlenül másodszor is találkoznak. Ezt már nem szabad annyiban hagyni! Lassan megismerik egymás életét, amely meglehetősen szokatlan a másik fél számára. Mivel Annát mindenhova szenzációhajhász újságírók hada kíséri, a kapcsolatuk nem sokáig marad titokban. Hamarosan feltűnik a színen a színésznő barátja, korántsem barátságos szándékkal. 


Forrás:

Dalsy, Kat és Jojo jó barátnők. Mindhárman a 'Mystic Pizza' elnevezésű pizzériában dolgoznak. Szemtelenül fiatalok, szenvedélyesek és szerelmesek. Három nő és három férfi – bizony nem könnyű eset egyik sem. Mindhárom kapcsolat teljesen különböző. Egyben viszont megegyeznek: mind viharos és tomboló. Dalsy, a leggyönyörűbb és legvadabb egy milliomos kis ficsúrba lesz szerelmes. Kat szelíd és ártatlan baby-sitter, egy két hétre magára hagyott vonzó tanár gyermekére ügyel, s észrevétlenül szerelembe esik. Jojo született vamp és szexmániákus, aki egy nagy mamlaszba lesz szerelmes.


Forrás:

A gyönyörű Shelby, a határozott édesanyja, M'Lynn, Truvy, a szépségszalon tulajdonosa, Claire, a dúsgazdag özvegyasszony, a csípős nyelvű Ouiser és az újonnan a csapathoz csatlakozott Annelle minden héten összegyűlnek a fodrászszalonban. Bár mind nagyon különböző egyéniségek, mégis olyan szoros barátság köti őket össze, amelyet sem korbeli, sem vagyonbeli különbségek nem tudnak szétválasztani. Tudják, hogy csak egymásra számíthatnak. Az összetartás különösen akkor válik fontossá, amikor egyikük élete tragikus fordulatot vesz. 


Forrás:

Liznek mindene megvan, amiről csak egy nő álmodhat: férj, ház, sikeres írói karrier. Ám ő mégis boldogtalan. Hirtelen elhatározásból elköltözik otthonról és kilép a házasságból. Viszonyt kezd egy nála jóval fiatalabb színésszel, Daviddel. De igazából ez sem elégíti ki. Úgy érzi, levegőváltozásra van szüksége, ezért világ körüli útra indul. Olaszországban felfedezi az élet örömeit, Indiában a szellemét és a lelkét ápolja, mígnem Bali szigetén megtalálja a belső egyensúlyát. Ráadásul találkozik Felipével, a bohém brazillal. 


A 10 kedvenc filmünk Julia Robertstől

Julia Roberts egykoron remekelt a romkomok világában, ám egy jó ideje már egészen más műfajokban mutatja meg nekünk páratlan tehetségét.