Galéria
Forrás: A szépséges fiatal modell Cindy Crawford lányaként látta meg a napvilágot, így már akkor sejteni lehetett, hogy fényes jövő előtt áll. Még csak 20 éves, de kiköpött édesanyja, akiért kapkodnak a legnagyobb márkák. Több Fashion Week-en is végig vonult már a kifutón, ám ő nemcsak modellként akart magának hírnevet. A tehetséges Kaia az American Horror Story című sorozat legutóbbi évadában mutatta meg, hogy színészi tehetségből sincs híján. Sőt, nagy vágya, hogy a legnagyobb színésznők közé kerüljön, amire eddigi alakítása alapján elég nagy az esély.
Forrás: Melanie Griffith és Don Johnson lányáról már kiskorában tudni lehetett, hogy ő is a színészet felé fogja venni az irányt. Kisebb szerepek után A szürke 50 árnyalata trilógiában kapta élete első főszerepét, amely nem kapott túl jó kritikákat, de a színésznő mégis kihasználta az ezzel járó ismertséget. Több műfajban is kipróbálta magát utána, így nemcsak a misztikus horrorokban, hanem a filmdrámákban bebizonyította, hogy még szüleinél is tehetségesebb és persze sokszínűbb.
Forrás: A világhírű énekesnő nevét mindenhol ismerik, ezt azonban elsősorban híres édesapjának, Billy Ray Cyrus amerikai színész- és country énekesnek köszönheti. A híres apuka zenei karrierje mellett a színészetben is támogatta tehetséges csemetéjét, aki azóta túlnőtt édesapján. Sőt, ma már Billy Ray az, aki vendégszerepel lánya koncertjein, és nem fordítva.
Forrás: Kate Moss szupermodell lánya az elmúlt években lett egyre népszerűbb a divatszakmában. A fiatal, különleges szépségű Lila ugyanis édesanyjával ellentétben visszafogott, ám igen céltudatos. Csak a legnagyobb márkáknak adta be eddig a derekát, ez a taktika pedig nagyon is bejött neki, hiszen a Z-generációs modellek Top-listájának élén áll.
Forrás: Ethan Hawke és Uma Thurman közös lányának nevét már mindenki ismeri. Igaz, hogy sokat nyomott a latba apu és anyu neve, de semmi kétség nem fér hozzá, hogy minden tehetségüket örökölte a fiatal színésznő. Maya a Stranger Things, a Kisasszonyok, a Volt egyszer egy Hollywood és a Mainstream című kasszasikerekben tűnt már fel, amelyekben mindig más és más oldalával lepte meg a filmek szerelmeseit.
Forrás: Andie MacDowell egyedi szépségű lánya is tudatosan választ szerepeket. Pontosabban már a kezdetektől csak olyan alkotásokra jelentkezett vagy mondott igent, amelyek számára is kihívást jelentettek. Ezzel is szerette volna megmutatni, hogy híres anyja segítsége nélkül is képes lenne betörni Hollywood legjobbjai közé. Az eddigi alakításai alapján pedig mi is kimerjük mondani, hogy nem lepődnénk meg, ha pár év múlva Oscart is kapna.

Sztárcsemeték, akik már most nagyobb hírnévre tettek szert, mint híres szüleik

Minden szülő életében eljön a pillanat, amikor el kell engednie szeretett csemetéje kezét, hogy az a saját lábára állva induljon el felfedezni a világot, valamint, hogy saját tapasztalatokat szerezzen.