Galéria
Forrás: A tüzes temperamentumáról híres Kos a  neonnál keresve se találhatna jobbat. Ezek a friss és újdonságokkal teli árnyalatok pedig tökéletesek arra, hogy megfelelő izgalommal tedd látványossá a mindennapi szettjeidet.
Forrás: A Bika hölgyek szeretik a luxust, szeretnek csinosan öltözködni, és ha úgy hozza a lehetőség, nem félnek megmutatni magukat. Egy ilyen érzéki és merész jegyhez pedig tökéletesen illenek az áttetsző anyagok, amik szerencsére ebben a szezonban is szép számmal jelentkeznek majd a gardróbunk felszabadult helyeire.
Forrás: Az Ikrek mindig figyelnek a megjelenésre és szívesen vállalják a divatkockázat esélyét is. Egy kivágott ruha vagy felső nagyszerű választás a számukra.
Forrás: A Rák szeret a múltban kalandozni, ez a nosztalgikus hangulat pedig még szívhez szólóbbá teszi a retró trendeket számukra. Így a smileytól kezdve a pillangókon át bármilyen vidám, régi nyomat bekerülhet az új kincsek közé.
Forrás: Az Oroszlánok megjelenésükkel már uralják a környezetük figyelmet, így miért is ők lennének azok, akik ne vállalnának be bármilyen feltűnő állatos nyomatot?! Az apró kockák, csíkok és virágok időszakában nekik érdemes az állatminták közül válogatni.
Forrás: A jó megjelenésű és szerény Szűzekhez nagyon jól illenek a kötött és horgolt darabok.
Forrás: A művészetszerető Mérlegekhez nagyon jól illik egy ilyen sokoldalú és több szempontból is szemrevaló bomber dzseki.
Forrás: Az érzéki és szenvedélyes Skorpió nem elégszik meg az egyszerűséggel, és szereti a legmagasabb szintre emeli a dolgokat, pontosan emiatt illik hozzá annyira a latex és lakk anyag, ami a kabátoktól kezdve, a nadrágokon át szinte bármilyen megvalósításban fellelhető idén tavasszal.
Forrás: A kiszámíthatatlan és társaságkedvelő Nyilas kalandos temperamentumához tökéletesen passzolnak a rojtok - természetesen bármilyen megjelenésben.
Forrás: A körültekintő és előrelátó Bak a kicsit visszafogott, vintage stílusú darabokat részesíti előnyben. Éppen ezért a hálóing ihletésű ruhákban biztosan megtalálja minden számítását.
Forrás: A különc Vízöntők annyira rendkívüli személyiségek, hogy imádják az egyedi, a tömegízléstől kicsit eltérő darabokat. Pontosan ezért gondoljuk úgy, hogy a fényes-fémes textúrákban minden nekik való kincset megtalálnak majd.
Forrás: A romantikus és álmodozó Halakhoz nagyon jól passzolnak a romantikus hangulatú puffos ujjú ruhák.

Tudd meg: Ilyen tavaszi trend illik hozzád a horoszkópod szerint

Ennyi tavaszi trend között lehet, hogy pont a horoszkópod segít rátalálni a hozzád leginkább illő darabokra.