Galéria
Forrás: A tervező célja, hogy olyan motívumokat is megjelenítsen modern, hétköznapi viseletre is alkalmas ruhákon, amiket eddig csak bútorokon, épületeken láthattunk.

További részletek ITT.
Forrás: Ács Ilona, a LAONI designere az igényes, változatosan öltözködő nők számára tervez valódi bőrből készült táskákat és kiegészítőiket elsősorban minimalista stílusban, de szereti az extravagáns formákat és színösszeállításokat is.

További részletek ITT.
Forrás: Az Y Konszept vintage műhelyként indult 2017-ben, az irodalom és a vintage ötvözetével. A 100%-ban Magyarországon készült darabok elkészítésekor női hazai vállalkozókkal dolgozott együtt a tervező, ezzel is támogatva a hazai piac fejlesztését.

További részletek ITT.
Forrás: Díjnyertes, MOME-n végzett magyar "fashion designer" által tervezett ruhák; kizárólag hazai szabászok és varrónők kivitelezésében, "plus size", "curvey" hölgyek számára. Trendkövető, mégis hordható darabok, amik kiemelik viselőjük természetes szépségét és magabiztos megjelenést kölcsönöznek számukra.

További részletek ITT.
Forrás: Ladányi Orsolya, a Lalorka megálmodója és készítője törekszik arra, hogy a márka lelke a kényelem és praktikum ötvözete legyen amellett, hogy viselője stílusos és egyedi lehessen benne.

További részletek ITT.
Forrás: A táskaműhelyben minden táska nagy odafigyeléssel, szeretettel, a csapat szívének egy kis darabkájával is „belevarrva” készül kiváló minőségű textilekből. Igyekeznek változatos színkombinációkkal és modellekkel a mai nők igényeihez szabva megalkotni táskáikat.

További részletek ITT.
Forrás: A tervező célja, hogy olyan variálható ruhákat tervezzen újrahasznosított anyagokból, melyeket számos eseményre fel tudsz venni, emellett minimális változtatásokkal, kiegészítőkkel akár a hétköznapi ruhatáradba is be tudod építeni.

További részletek ITT.
Forrás: A Zonka ruhák készítői, Dudás Kata és Zongor Ágnes kizárólag természetes alapanyagokat használnak. A nagyon kis szériában készülő ruháikban teljes kényelemben és szabadságban mozoghatsz.

További részletek ITT.
Forrás: A NAOmia ruháira az egyszerű szabásvonalak, fazonok jellemzők, a csapat lehetőségeihez mérten igyekszik természetes anyagokkal dolgozni, mint a len, viszkóz, gyapjú, pamut és a selyem. Illetve olyan természetes anyagból készült gombok kerülnek a ruhákra, mint a fa, kókusz és furnér.

További részletek ITT.
Forrás: Limitált, kis szériás illetve teljesen egyedi cipők gyártásával foglalkozik a tervező. A filmes cipőktől kezdve a magas minőségű növényi cserzett bőrökből készült divatos, sportos utcai cipőkön keresztül az egyedi grafikával ellátott tornacipőkön át eljutva a sportosan elegáns férfi cipőig, szinte mindent (is) elkészít az igények alapján.

További részletek ITT.

#Vegyélhazait: 10 tavaszi darab, amibe megéri befektetni

A tavaszi gardróbodban megéri helyet szorítani ezeknek a különleges magyar tervezői daraboknak is.