Galéria
Forrás: A hercegné forró citromos vízzel indítja a napot, majd Katalinhoz hasonlóan ő is a zabra esküszik, mint rostgazdag reggeli, amit mandula- vagy szójatejjel, banánnal és agave sziruppal kever. Ezenkívül az acai tálakért is rajong.
Forrás:

Hétvégén kicsit rugalmasabban áll az ebéd témaköréhez, hétköznap viszont inkább növényi alapú, vegán étrend szerint étkezik. Meghan nagyon szereti az avokádós pirítóst, amit sokszor buggyantott tojással eszik, hogy növelje a
fehérjebevitelt. Emellett rajong a fűszerezett quinoaért, amit saláta mellé is előszeretettel fogyaszt. Amikor nem növényi étrenden van, akkor a halas taco az abszolút favorit, amit paprikával és hagymával tesz még ízletesebbé.


Forrás: Próbál figyelni arra, hogy napközben energianövelő ételeket nassoljon. Kedvencei közé tartozik a sárgarépa hummusszal, az alma mandulavajjal, a kelkáposzta chips és a chia puding. Ezek mellett pedig sokszor különféle energiadús smoothiekat dob össze, amikbe szívesen tesz kelkáposztát, spenótot, almát, citromot és gyömbért.
Forrás: A növényi alapú étkezés ellenére Meghan él-hal a sült csirkéért. 
Forrás: Imádja a házi készítésű banánkenyeret, amit ő is számos alkalommal megsütött már, többek közt Harry herceggel közös, 2018-as ausztráliai körútja során is. Ennek a receptjét egyébként már mi is megosztottuk, amit ide kattintva nézhetsz meg!

Ezt eszi Meghan Markle 24 óra alatt

Noha mindkét családdal szoros kapcsolatot ápol David és Victoria, úgy döntöttek, hogy csak Vilmosékat hívják meg Brooklyn esküvőjére!