Galéria
Forrás: Victoria sosem vetette véka alá, hány éves, büszkén vállalja a korát, hiszen négy gyermek után is nyughatatlan, folyton új célokat állít maga elé, tele van energiával. "Szeretek negyvenegy éves lenni, de azt már nem annyira, ahogyan ez a szám hangzik"- nyilatkozta néhány éve a sztáranyuka.
Forrás: Victoria férjét, David Beckhamet egy meccs után látta meg, aki ahelyett, hogy a többi focistával iszogatott volna, az édesanyjával töltötte inkább az idejét. "Hiszek az igaz szerelemben és a szerelem első látásra is lehetséges, velem megtörtént" - vallja a sztárfeleség.
Forrás: "A Ferrarira, amit David tőlem kapott, minden pénzemet elköltöttem, mert tudtam, hogy ez a kocsi a férjem minden álma, amit azonban ő sosem venne meg magának. Akartam, hogy megkapja, amire vágyott"- mondja Victoria, aki imádja meglepni férjét, de gyermekeit szigorúan fogja.
Forrás: Victoria divatkarrierje elején nagyon sok támadással nézett szembe, de a mai napig szereti elolvasni a cégéről szóló cikkeket. "Én minden kritikát elolvasok, ami a cégemről szól. Szerintem aki azt mondja, hogy őt nem érdeklik a róla szóló kritikák és írások, az hazudik" - állítja a sikeres tervező.
Forrás: "David és én azért tudunk ilyen jól együttműködni, mert egyikünk sem irigy a másik sikerére. Ő nem akar kilenctől hatig dolgozni egy irodában, ahogy én sem akarok focizni" - meséli a négygyermekes Victoria. Ezt valahogy azért mi is sejtettük.
Forrás: "Valódiak voltunk, hittünk abban, amit közvetíteni szerettünk volna. Hittünk a női erőben, abban, hogy a barátság mindennél fontosabb érték. Külön-külön nem voltunk kiemelkedőek, de együtt megállíthatatlanok voltunk. Eredetileg Spicy Girls lett volna a nevünk, de kiderült, hogy volt egy ilyen nevű felnőtt tartalmakkal foglalkozó portál is, így maradt a Spice Girls" - meséli a vicces sztorit Victoria.
Forrás: "Az erős nőkre nézek fel, szeretnék Hilary Clintonnal találkozni, ő nagyon inspiráló. A jövőben olyan nőknek is fogok tervezni, akik egyelőre még nem engedhetik meg a luxusmárkákat, de szeretnének stílusosak maradni. Az elérhető luxus megteremtése az álmom" - monda a folyton új célokon dolgozó sztár.
Forrás: 9. A szigorú anyuka
Forrás: "Olyan nőknek tervezek, mint amilyen én is vagyok. Valaki, aki szeret utazni, szereti a luxust és saját maga legjobb verziója akar lenni" - írja le a brand számára ideális vevőt a tervezőként mesés sikereket elért híresség.

Victoria Beckham 9 legmegdöbbentőbb vallomása

Április 9-én, szombaton kerül sor Nicola Peltz és Brooklyn Beckham esküvőjére, amely a legfrissebb hírek szerint közel 3 millió fontba (3,9 millió dollárba) fog kerülni.