Galéria
Forrás:

A népszerű sorozat befejezéséhez érkezünk, a 4. évad második fele ugyanis áprilisban megérkezik! A Byrde család minden eddiginél nagyobb mélységben találja magát, Ruth pedig még sosem állt távolabb Martyéktól. Pláne, miután megtudta, ki okozta Darlene és Wyatt halálát. Az biztos, hogy a legizgalmasabb részekre készületünk!

A sorozat április 29-én érkezik meg a Netflixre!


Forrás: Cole Sprouse megérkezett a tavasz egyik legédesebb romantikus filmjével, amelynek lényege, hogy a felső tízezer lakhatóvá tette a Marsot. Két egyetemista pedig úgy dönt, ellátogatnak a bolygóra, hogy újra találkozzanak szüleikkel. Bár szöges ellentétei egymásnak, néha pontosan a hiányosságok miatt kezdünk el valamit meglátni a másikban, akárcsak ők.

A premier 2022. március 31-én volt, de ezt már áprilisra is számíthatjuk!
Forrás:

A Netflix az elmúlt egy évben belehúzott a horrorfilmek gyártásába. Az idei április egyik friss és üde alkotása, a Válassz vagy meghalsz kicsit a Fűrész-filmeket fogja megidézni, ám az alaptörténet itt más. A sztori szerint két barát némi pénz miatt újraindít egy 1980-as évekbeli vígjátékot, ám ahogy ez lenni szokott, valami egészen más fog történni a jó dolgok helyett...

A film április 15-től lesz elérhető a Netflixen.


Forrás: És akkor jöjjön egy kis magyar is, hiszen Az Aranyélet után mindenki bízott benne, hogy hazai produkció is fel fog minket rázni tavasszal. A sorozat a nyolcvanas évek közepén játszódik és az akkori kommunista rendszert igyekszik bemutatni egy fiatal egyetemista szemén keresztül, aki gyorsan beleszokik új, fővárosi életébe. Ám egy súlyos titkot is őrzik: Az Állambiztonság besúgója.

Az HBO Maxon folyamatosan érkeznek az új részek!
Forrás: Már csak Joey King miatt is érdemes esélyt adni a Két világ között című filmnek, amelyben a Joey által alakított fiatal lány elveszti élete szerelmét. A gyász és a fájdalom feldolgozása közben viszont úgy érzi elhunyt szerelme jeleket küld számára a túl világról.

A romantikus sci-fi filmet április 8. óta nézhető a Netflixen.
Forrás: A világ leghíresebb gördeszkásaként vonult be a történelembe, így nem csoda, hogy életéről és karrierjéről végre egy dokumentumfilm is tető alá került. Az alkotást az HBO Max tette elérhetővé a rajongók és az extrémsport kedvelőinek.

A premier április 5-én volt a streaming szolgáltatón.

Áprilisi filmmustra a Netflix és HBO Max kínálatában: igazi bakancslistás alkotások várnak ránk

A zseniális szériák után érthető, hogy mindenki tűkön ülve várja a következő évadot.