Galéria
Forrás: Mark Pilcher a sorozat haj- és sminkmestere elárulta, hogy szerinte a Daphnet alakító Phoebe Dynevor annyira hasonlít Audrey Hepburnre, hogy ez őt is megihlette. Ezért úgy gondolta, hogy megpróbálja visszaadni az ikonikus színésznő megjelenését az 1956-ban bemutatott Háború és béke című filmből inspirálódva.
Forrás: Lady Featherington (Polly Walker) megjelenését, Elizabeth Taylor '50-es évekbeli tincsei ihlették. Mark Pilcher szerint a bárónő a hollywoodi filmsztár vörös hajú kiadása.
Forrás: Beyoncé a 2002-es Austin Powers - Aranyszerszám című filmben és Charlotte királynő (Golda Rosheuvel). Bizony, jól gondolod! A popdíva afro frizurája adta az ötletet A Bridgerton család kreatív elméinek is.
Forrás: Minden bizonnyal neked is feltűnt, hogy ismerős dallamok csendülnek fel a sorozatban. Kris Bowers ugyanis, aki a zenei részét viszi a szériának, gondolt egyet és mai slágereket ültetett át vonósnégyes előadásba...
Forrás: Ismerős ez is? És még hosszan sorolhatnánk. A teljes lejátszási listáért és a többi ismerős dallamért kattints ide!
Forrás: A sorozat egyik írója, Abby McDonald a Twitteren árulta el, hogy konkrétan Taylor Swift Folklore című albumának Illicit Affairs című dala inspirálta, amikor a második évad 5. részét írta.

Popkulturális különlegességek, amik A Bridgerton család készítőit is megihlették

A Bridgerton család készítői is szívesen inspirálódnak napjaink trendjeiből.