Galéria
Forrás: Veszélyes egészségi állapota súlyos komplikációkat okozott a terhesség alatt.

A reality sztár egy placenta accreta nevű veszélyes állapottal élte át első két terhességét. Ilyenkor a méhlepény a méh falához nő és nagyon meg tudja nehezíteni a terhességet. Nemcsak, hogy fájdalmas, de életveszélyes állapotot is előidézhet ez az állapot mind a terhesség, mind a vajúdás alatt.
A sztárnál mindkét terhessége alatt súlyos szövődmények alakultak ki, így harmadik és negyedik gyermekét béranya hordta ki.

"Igaznak tartom: Számomra a terhesség életem legrosszabb élménye! LOL! Nem élvezem egyetlen pillanatát, és nem értem azokat az embereket, akik élvezik" – írta Kim Kardashian West még áldott állapotban.
Forrás:

Beyoncénak terhességi toxémiája volt, miközben az ikreit várta. Ez egy olyan terhességi szövődmény, mely magas vérnyomással, súlygyarapodással jár és a vizelettel fehérje ürül. Ha nem kezelik, veszélyt is jelenthet ez a babára és az anyára is.

Beyoncé és az ikrek a szülést követően hetekig még kórházban maradtak.

 "Több mint egy hónapot feküdtem ágyban és amikor a saját egészségem és a babáim egészsége veszélybe került, sürgősségi császármetszésre lett szükség "- írta Beyoncé.


Forrás: Mindennapi injekciókra volt szüksége, hogy a vérrögképződést megelőzzék a terhessége alatt.

A teniszcsillag egy korábbi egészségügyi probléma miatt aggódott terhessége során. Egy lábműtét után kialakuló tüdőembólia miatt szállították egyszer kórházba. Az ilyen egészségügyi probléma úgy alakul ki, hogy a vérrögök a lábaktól a tüdőbe jutnak fel és elzáródást okoznak. Ez egy potenciálisan életveszélyes állapot, amely komoly kezelést igényel.

A terhesség növeli a vérrögképződés kockázatát. Tehát a biztonság érdekében Williamset minden nap injekciózták.


Forrás: Salma Hayek-nek terhességi cukorbetegsége alakult ki.

"Terhességi cukorbetegségem lett, amire először nem is gondoltam hogy az lenne" – mondta Hayek. “ Ez olyan nőknél fordul elő, akiknek terhesség alatt magas a vércukorszintjük."

 "Nem gondoltam, hogy valami komoly baj lenne. Rosszul érztem magam, ami lássuk be, terhesség alatt megeshet” - folytatta a színésznő. A kilenc hónap alatt végig hányingerem volt, ami ennek a betegségnek az egyik tünete.”


Forrás:

 

Cardi B elárulta, hogy egy küzdelem volt számára a terhesség. Depresszióval küzdött.

“A nagylemez készítése egybe esett a terhességemmel. Rosszullétek, fáradtság, hidegrázás. Hónapokon át a stúdió kanapéján aludtam a fáradtságtól.”- mondta a rapper. “Csak arra tudtam gondolni, hogy mindenki csalódott bennem, mert nem tudták elképzelni, anyukaként, hogyan folytatom a karrierem” - nyilatkozta.


Forrás:

Katalin hercegnőnek hyperemesis gravidarum-javolt, amit súlyos terhességi hányingerként is neveznek.

A súlyos reggeli rosszullétektől midegyik terhessége során szenvedett. A legsúlyosabb állapotba első babavárásakor került. Olyan terhelésnek volt kitéve a hányás és a hanyinger miatt, hogy kórházba is került a hercegnő.


Forrás: Amy Schumer Katalin hercegnőhöz hasonlóan, szintén kórházba került a rendkívüli hányinger és hányások következtében. A tartós émelygés és rosszullétek miatt várandóssága alatti összes programját át kellett tervezni.

"Nagyon nehéz volt. Nem gondoltam volna, hogy a terhesség ekkora kihívás" – nyilatkozta egyszer a színésznő még várandósan.


Világsztárok, akiknek a terhessége nehéz, vagy épp veszélyes volt

Hailey Bieber áldott állapota évek óta lázban tartja a sajtót!