Galéria
Forrás: A hivatalos eljegyzés után jelent meg ebben a csillogó Jenny Packham ruhában, 5 évvel később pedig egy norfolki gálavacsora alkalmából esett ismét a választása erre az estélyire.
Forrás: Még friss házasként, 2011-ben viselte először ezt a halványlila Alexander McQueen kreációt egy Los Angeles-i BAFTA rendezvényen, majd egy évtizeddel később a londoni Earthshot díjátadó ünnepségen láthattuk őt újra ebben a gyönyörű darabban.
Forrás: Roland Mouret egyszerű bézs darabját a hercegné először egy vacsorán viselte a londoni Claridge's-ben, majd egy évvel később a Mandela című film premierjére is ebben a kreációban érkezett.
Forrás: Alexander McQueen hímzett, aranyrészletekkel dolgozó ruhakölteményét először egy malajziai körút során viselte, majd 8 évvel később a BAFTA-gálára is ezt választotta.
Forrás: Kate Temperley fekete csipkecsodáját először a Hadak útján című film premierjén viselte, majd később a David Attenborough Natural History Museum Alive című dokumentumfilm bemutatóján is ugyanerre a darabra szavazott.
Forrás:

Először a londoni olimpiai játékok előtti gálavacsorán viselte ezt a kékeszöld színű ruhát Jenny Packham ruhát, másodszor pedig a Tusk-díjátadón tette tiszteletét szintúgy ebben a darabban.


Forrás: A Diane von Furstenberg által megálmodott darabot először akkor viselte, amikor Saroltával volt várandós, majd három évvel később már Lajost hordta a szíve alatt, amikor egy gálavacsorán újfent ebben a fekete kreációban jelent meg.
Forrás: Először év elején láthattuk őt ebben a tüll Jenny Packham estélyiben a Kensington Palotában, majd decemberben a St Andrews 600. évfordulóját ünneplő New York-i vacsorára is ezt a darabot választotta.
Forrás: Egy indiai út során viselte először ezt a Jenny Packham csodát, amit két évvel később ismét elővett a Buckingham-palotában tartott Place2Be gálavacsorára.
Forrás: Ez az Erdem ruha először a BAFTA-gálán szerepelt, akkor még az eredeti, váll nélküli kiadásban, majd két évvel később, egy picit átszabott nyakrésszel, a Portrait Gala keretei között vonzotta magára a kamerák figyelmét.
Forrás: Egy pakisztáni utazás során viselte először ezt a Jenny Packham darabot, amit aztán a Royal Variety Show-n ismét felkapott.

11 alkalom, amikor Katalin hercegné ugyanabban az estélyi ruhában jelent meg

Nem egyszerű a királyi család élete, főleg Katalin és Vilmos számára, akik már most óriási feladatokat látnak el a családban.