Galéria
Forrás: A színész hosszú évek óta él boldog házasságban Keelyvel, akit nagyon sokszor ért bántás a súlya miatt. Egy ideig nem vettek róla tudomást, de Pierce egy interjú során kifakadt és mindenkit melegebb éghajlatra küldött, aki azért bánt egy nőt, mert van rajta néhány plusz kiló. Pierce szerint nincs szebb a feleségénél, aki nemcsak kívül, hanem belül is egy igazi csoda. Ennek részleteiről IDE KATTINTVA is olvashatsz.
Forrás: Bár hivatalosan is bocsánatot kért tette miatt a színész, Will Chris Rockra mért pofonja felesége büszkeségének megvédése miatt történt. Ezzel egyesek egyetértettek, mások viszont nem. Ettől függetlenül Will úgy érezte, akkor, abban a pillanatban helyesen cselekszik Jada betegsége miatt, aki egyébként láthatóan nagyon rosszul érezte magát a poén miatt.
Forrás: Nem is olyan régen még Ellen DeGeneres botrányától volt hangos a sajtó. Pontosabban amiatt, hogy több egykori alkalmazott mondott fel a toxikus és kizsigerelő munka miatt, ami a színfalak mögött zajlott. Azóta a műsorvezető népszerűsége csökkent, ezt azonban felesége, Portia sem hagyta szó nélkül. Nyilvánosan védte meg DeGenerest és azt, amit képvisel a műsorával, és továbbra is kitart neje mellett.
Forrás: Pierce-hez hasonlóan Hugh Jackmannek és feleségének is sok bántást kellett megélnie a rosszindulatú emberek miatt, akik szerint Deborra-Lee nem elég szép, és túl öreg a jóképű és népszerű színészhez. Hugh azonban egy interjú során elmondta, hogy az emberek gonoszságai és felszínes gondolkodása miatt tart itt a világ, amivel ő nem tud és nem is fog azonosulni. Szerinte felesége élete legjobb része, amit az is bizonyít, hogy 26 éve élnek boldog házasságban.
Forrás: Sajnos volt idő, amikor David nem bírt magával, és egy gyenge pillanatban állítólag félrelépett. A Rebecca Loss-os eset mára csak egy rossz emlék, de ennek az az oka, hogy Victoria nem hagyta, hogy férje egyszeri rossz döntése a földbe tiporja a hírnevüket és a boldogságukat. Ezzel pedig az egykori Spice Girl elérte, hogy a megcsalt nő helyett, bátor feleség legyen, aki képes volt egy ilyen helyzetben is kiállni férje mellett.
Forrás: Talán a hírességek egyik legfontosabb történelmi pillanata volt, amikor Meghan és Harry hivatalosa is visszaléptek hercegi címüktől. Szinte mindenki Meghant támadta és tartotta manipulatív nőnek, Harry azonban egy percig sem volt hajlandó eltűrni ezt. Szó nélkül követte feleségét Amerikába, és sokat beszélt arról, milyen támadások érték feleségét. Azóta pedig boldog családi életet élnek két gyermekükkel.

Sztárpárok, akik nem féltek kiállni egymás mellett a nyilvánosság előtt

A Mátrix sztárja és 48 éves művész barátnője már 4 éve alkotnak egy párt.