Galéria
Forrás: Az ő szerelmük egyenesen Nicholas Sparks-regénybe illene. Amikor elkezdődött a kapcsolatuk 1983-ban, Kurt éppenhogy elvált Season Hubleytől, akivel már volt egy fiuk, Boston. Goldie pedig két saját gyereket nevelt, Olivert és Kate-et, aki előző házasságából született Bill Hudsontól. Kurt apjaként nevelte fel Goldie gyerekeit, és kettejük közös fia, Wyatt 1986-ban született. Kate Hudson, aki maga is A-listás színésznő, sokat beszélt arról, hogy testvérének tekinti Bostont is, akivel pedig nem fűzi össze vérségi kötelék. És neki magának is három gyereke van három különböző apától.
Forrás: Az „álompár” számára 2014-es „tudatos szétválásuk” után egyértelmű volt, hogy a gyerekeket, Apple-t és Mosest is közösen nevelik tovább – épp csak nem együtt. Most szemlátomást jobban kijönnek egymással, mint amikor még együtt éltek, olyannyira, hogy Gwyneth új férje és Chris haverok, együtt bandáznak családi összejöveteleken és az egész családi felállás émelyítően idilli.
Forrás: A soul legendáról regényeket lehetne összeírni a magánéletét tekintve. Dianának öt gyereke született három különböző kapcsolatából. 1965-ben, amikor még a Supremes tagja volt, Diana randizni kezdett a Motown lemezkiadó igazgatójával, Berry Gordyval. Lányuk, Rhonda 1971-ben született. Amikor Diana kéthónapos terhes volt, férjhez ment Robert Ellis Silberstein zenei főfőproducerhez, aki akkor a menedzsere volt. Robert saját lányaként nevelte Rhondát, és a párnak még két közös lánya született, Tracee (aki Tracee Ellis Ross néven aki ma színésznő és komika), valamint Chudney. A házaspár 1977-ben elvált. 1986-ban Diana hozzáment Arne Næss Jr. norvég üzletemberhez, akinek már volt három gyereke az előző házasságából: Katinka, Christoffer és Leona. Őket az énekesnő mostohaanyjukként nevelte, de két közös fiuk is született Arnéval: Ross Naess és Evan Ross, akiből színész lett. Diana és Arne 2000-ben elváltak, és négy évvel később a férfi egy tragikus hegymászóbalesetben vesztette életét. Diana azóta is szoros kapcsolatban van korábbi mostohagyerekeivel, valamint jó barátságot ápol exeivel, Berryvel és Roberttel, akik mindketten jelen voltak, amikor Diana Ross átvette az American Music Awards életműdíját 2017-ben.
Forrás:

Dwayne, akit néha a The Rock (A Szikla) néven emlegetnek, nemcsak egy közös gyereken, a 22 éves Simone-on osztozik exével, Danyvel, hanem egy produkciós cégen is. De ez még semmi: Dany jelenlegi férje, Dave Rienzi a személyi edzője A Sziklának! Dwayne egyébként több mint 10 éve él együtt Lauren Hashiannel, de csak 4 éve házasok. Két lányuk van, Jasmine és Tiana. Az édesek és mostohák rendszeresen posztolnak közös szelfiket az Instagramon. (Képünkön balról jobbra Dave Rienzi, Dany García, Simone Johnson és Dwayne Johnson.)


Forrás:

Lisa köztudottan Lenny Kravitz felesége volt a 80-as, 90-es évek fordulóján, de azóta is jó barátok. Gyakran készülnek róluk közös paparazzifotók, amint együtt lógnak Los Angelesben, és persze sokszor szerepel rajtuk lányuk, Zoë Kravitz színésznő, a Hatalmas kis hazugságok és a Grindelwald bűntettei sztárja is. Lisa 2005-ban jött össze a nála 12 évvel fiatalabb Jason Momoával, akit a Trónok harca Khal Drogójaként és persze Aquamanként ismerhetünk. A pár végül 2017-ben hivatalosan is összekötötte az életét és bár mindent megtettek azért, hogy megmentsék kapcsolatukat, sajnos idén végleg szétváltak útjaik. Két gyerekük született, Lola és Nakoa-Wolf.


Forrás:

Ők a boldog mozaikcsalád mintaképei: 2000-es válásuk óta feltűnően jóban vannak és három lányuk, Rumer, Scout és Tallulah különösebb ajtócsapkodások nélkül nőtt fel. Bruce magától értetődően részt vett Demi Moore következő esküvőjén Ashton Kutcherrel, ahogy Demi és Ashton is jelen voltak, amikor ő kimondta az igent második feleségének, Emma Heming modellnek. Bruce és Emma két kislányt nevel, Mabelt és Evelynt. Emma, Demi, Bruce és az öt lány rendszeresen részt vesz családi összejöveteleken akkor is, ha azok a vörös szőnyegen zajlanak.(Képünkön balról jobbra Emma Heming, Rumer Willis, Bruce Willis, Tallulah Willis, Demi Moore és Scout Willis.)


Forrás:

Amilyen botrányos körülmények között derült fény Károly és Kamilla titkos kapcsolatára, olyan nyugodtan elmondhatjuk most, hogy évek óta minden fronton szent a béke. A szerelmesek még a 70-es években is randiztak rövid ideig, majd Kamilla hozzáment Andrew Parker Bowles-hoz 1973-ban. Két gyerekük született, Tom és Laura, Károly pedig köztudottan Diana hercegnőt vette feleségül és ebből a házasságból született Vilmos és Harry herceg. Ám Károly és Kamilla titkos viszonyt folytattak egymással annak ellenére, hogy mindketten mással éltek házasságban. 1995-ben robbant a bomba. A királyi udvar ugyan ezután is lassan fogadta el Kamillát, és Diana hercegnő tragikus halála sem könnyített a pár helyzetén. De 2005-ben végre összeházasodtak. Az esküvőn nem csak mindkettejük gyerekei voltak jelen, de Kamilla exférje, Andrew Parker Bowles is.


Exek itt, mostohagyerekek ott: 7 híres mozaikcsalád

Salma Hayek ráadásul nagyon jó kapcsolatot ápol férje egykori szeretőjével.