Galéria
Forrás:

Mindezt Marc Pilcher a sorozat smink-, és fodrászmestere árulta el korábban.


Forrás:

Claudia Jessie, aki Eloise Bridgertont alakítja, és Nicola Coughlan, aki Penelope Featheringtont formálja meg, a való életben is barátnők, a forgatások alatt PenEloise-nak hívták a párosukat.


Forrás:

Hastings hercege ruházatán minden alkalommal látható volt egy smaragd bevonatú bross, amit az anyja tiszteletére viselt, aki a sorozat története szerint belehalt a szülésbe. 


Forrás:

Elképesztő, de hat embert alkalmaztak csak Daphne ruháinak készítésére, és mint kiderült, 93 különleges darab ékesíti a karakter gardróbját. 


Forrás:

Jonathan Bailey-nek, aki Anthony Bridgerton karakterét alakította, egyszer egy felvétel során le kellett púderezni a fenekét, mivel az egyik erotikus jelenet során túlságosan becsillant. 


Forrás:

Mivel Daphne és Simon elég sok időt töltenek az ágyban a készítőknek nagyon ügyelniük kellett arra, hogy a kb. 180 cm-es színész ne gördüljön le a korhű (és igen picike) ágyakról egy-egy vehemensebb mozdulat során. 


Forrás:

Emlékszel a kerti partira, ahol bőrig ázott Daphne? Nos, mindezt beltéren vették fel, így maguk tudták kontrollálni a víz mennyiségét (és persze hőmérsékletét). Azonban bőven volt vele meló, hiszen mégsem áztathatták el az egész stúdiót… 


Forrás:

Azért, hogy a két szereplő minél kevésbé érezze feszélyezve magát a készítők előre megkoreografálták, hogy az erotikus felvételek idején mi, hova kerüljön. Azaz, hogy legyen a kéz, ami mindent kitakar, vagy épp merre nézzenek, hogy ne hozzák a másikat zavarba. Állítólag épp annyi előkészületet igényeltek ezek a felvételek, mint egy komoly akciófilm. 


8 titok, amit eddig tuti nem tudtál A Bridgerton családról

A Bridgerton család folytatásáról is elkotyogott pár érdekes részletet, ami akár spoilerként is megállná a helyét.