Galéria
Forrás: A fogyás elsőszámú titka az, hogy folyton sakkban kell tartani a testet, így ha egyszer lassabb, egyszer gyorsabb tempóban futsz vagy lépcsőzöl a tested összezavarodik és akkor is nagyobb teljesítménnyel dolgozik, amikor épp a könnyebb szakaszt csinálod. Éppen ezért váltogatja edzéstípusait Jessica Alba is, aki fut, sétál, jógázik és táncolni is szokott.
Forrás: Kardiózni csak akkor érdemes, ha mindened beleadod a dologba, ha úgy érzed még bőven van levegőd és nem is igazán fáradsz, akkor kapcsolj rá. Inkább kevesebb ideig fuss intenzíven, mint monton tempóban egy órát! 
Forrás: Ha olyan kerekded idomokra vágysz, mint amilyenek Jennifer Lopeznek is vannak, akkor bizony keményen meg kell edzened az izmaid súlyokkal! Nyugodtan nyúlj a nagyobb méretű súlyzókhoz illetve emeld meg a gépek ellenállását és végezz különböző feladatokat a fenékre, tizenöt ismétlésszámmal!
Forrás: Figyelj rá, hogy mindig keményen megedzd az izmaid, egészen addig csinálj egy feladatot, amíg már félúton "beletörsz" a mozdulat végrehajtásába, azaz addig, amíg már égnek az izmaid.
Forrás: Nagyon okos és hasznos tipp az, hogy egyszerre több izomcsoportot megdolgoztató feladatot csinálj, hiszen így időt spórolhatsz, de az alakod ugyanúgy formálódik. Kate éppen ezért rengeteg guggolást és súlyzós kitörést csinál.
Forrás: Egyes feladatok között ne pihenj többet fél percnél, ajánlatosabb inkább a sorozatokat végigcsinálni pihenő nélkül és csak egy teljes szett végén pihenni egy fél percet, de az is nyújtással teljen!
Forrás: Ne az legyen a célod, hogy minél több gépet és feladatot használj egy edzés során, hanem az, hogy az adott feladatot tökéletes formával végezd el. Így biztosan épül az izom és nem csak feleslegesen végzed a mozdulatokat.
Forrás: Sokan elfelejtik edzeni a törzset, pedig a nőknek különösen fontos ennek a testrésznek a karbantartása. Végezz sok mélyizom erősítő gyakorlatot és törzshajlítást az erős hátizmok elérése céljából.
Forrás: Ahogy Tracy Anderson sztáredző is mondja, minden tizedik nap változtass meg pár feladatot az edzéstervedben, így folyamatos sokkolás alatt tarthatod a tested, ami folyamatos fejlődést eredményez.
Forrás: Ne korlátozd az edzéseid csak a teremre és a gépekre, egy héten legalább egyszer menj el a szabadba futni és végezz ott önsúlyos gyakorlatokat vagy jógázz.

10 fogyást gyorsító edzéstipp, amire a híres nők esküsznek

Pierce Brosnan felesége az életmódváltás mellett döntött, a hírek szerint már közel 50 kilós fogyásnál tart!