Galéria
Forrás: Határozott és egy kicsit makacs természeted van, de részben ezeknek köszönheted, hogy született vezető vagy, akárcsak Anthony. Ha valamit kitalálsz, biztosan nem adod fel addig, míg meg nem valósítod, ez alól pedig a családod sem tud óva inteni téged. Tele vagy szenvedéllyel, és ez minden téren megmutatkozik!
Forrás: Megvannak az álmaid, és küzdesz is értük, még akkor is, ha a környezeted nem feltétlenül ért veled egyet. Ugyanakkor tele vagy érzelmekkel, és nagyon empatikus vagy, ezért könnyedén beleképzeled magad mások helyzetébe. A titkolózáshoz jól értesz, ezért elég sok mindent nem tudnak rólad még a barátaid sem. Hasonló a helyzet Benedicttel is!
Forrás: Nem ért meglepetésként, hogy Lady Whistledown lettél, igaz? Ha valaki, akkor te biztosan nem vagy hajlandó otthon unatkozni, és semmittevéssel tölteni az idődet. Szeretsz társaságban lenni, sok barátod van, és minden érdekel, ami a környezetedben történik. Egy kis pletykálás sem áll tőled messze!
Forrás: A Bridgerton-család feje, Lady Violet hasonlít rád legjobban! Kedves vagy, gondoskodó, és mindent feláldoznál a családodért, akárcsak ő. Számodra igazából egyetlen dolog fontos: hogy a szeretteid tényleg boldogok legyenek, és emiatt hajlamos vagy beáldozni a saját akaratodat is.
Forrás: Szeretsz a középpontban lenni, érdekel a dráma, és imádod, ha sokan beszélnek rólad. Nem is kérdés, ez alapján te leginkább Charlotte királynőre hasonlítasz, aki garantáltan mindenkiből ki tud váltani érzelmeket.
Forrás: Praktikus gondolkodásmódodnak köszönhetően te nem vagy álmodozó típus. Realista vagy, a hobbidban és a munkádban tökéletességre törekszel, és nem áltatod magad tündérmesékkel. Akárcsak a sorozat Sienája!
Forrás: Akárcsak Colinnak, úgy neked is aranyból van a szíved! Mindenkivel kedves és barátságos vagy, ráadásul önzetlenül felajánlod a segítségedet is. Néha olyannyira megbízol másokban, hogy csalódsz, de szerencsére ennek ellenére is ugyanolyan nyitott maradsz.
Forrás: Téged sem ért váratlanul, hogy Simont kaptad, igaz? Akárcsak ő, úgy te is szeretsz egyedül lenni, és megvan mindenről a határozott véleményed. Mások szemében rejtélyesnek tűnhetsz, hiszen nem nyílsz meg könnyedén, de a barátaidhoz nagyon hűséges vagy, és mindenben számíthatnak rád. A karizmád bárkit magával ragad!
Forrás: Ragaszkodsz a szabadságodhoz, és mindig kimondod a véleményed, akárcsak a sorozat Marinája. Spontán természeted van, és nem hagyod, hogy mások diktáljanak neked, inkább a saját fejed után mész.
Forrás: Tele vagy ambícióval, határozott vagy, és összeszedett. Számodra előbb a munka jön, és csak utána a szórakozás, mert nem tudod igazán elengedni magad a kötelességek mellett. Olyan vagy, mint a sorozat Penelopéja!
Forrás: Akárcsak Eloise, úgy te is független, határozott, intelligens természettel rendelkezel. Tele vagy ötletekkel és tervekkel, és hiába próbálnak lebeszélni róla, te akkor is követed az álmaidat. Minden érdekel, és hajlamos vagy lázadozni is.
Forrás: Akárcsak Daphne, úgy te is romantikus lélek vagy. Számodra mindig fontos volt a szerelem és a családi boldogság. Álmodozó típus vagy, és néha egy kicsit túlságosan is cukormázasan nézed a világot, de épp ettől leszel igazi egyéniség!

Erre a Bridgerton-karakterre hasonlítasz a csillagjegyed alapján

Ha esetleg A Bridgerton család után ráunna a színészetre, akár még ebben a szakmában is könnyen boldogulhatna!