Galéria
Forrás: Will és Jada fia, Jaden elsők között fejtette ki véleményét, és a következőt posztolta a Twittere: "Mi így csináljuk". Ebből kiderül, hogy nagyon is egyetért édesapja reakciójával.
Forrás: "Chris viselkedése nagyon nem volt rendjén. Mint nő, aki már volt férjnél, azt kívánom, bár értem is így kiállt volna valaki úgy, mint Will a feleségéért. Ez az amire minden nő vágyik, nem igaz? Csúnyán megbántották és a férj megvédte a feleségét. Ez az amit egy férfinak meg kell tennie."
Forrás: Amy csak viccelődött a történteken: "Én éppen próbáltam kiszabadulni abból a pókember jelmezből. Lemaradtam velemiről?".
Forrás: A TV-s műsorvezető szintén viccelődött a helyzeten: "Épp most láttam Will Smith pofonját. Van valakinek késő esti műsora, amit kölcsönkérhetek holnapra?".
Forrás: "Az erőszak nincs rendben. A támadás nem megoldás. Ugyanakkor Chris már másodjára viccelődöt Jada-n és most a alopeciáját használta fel. Felbolygatni valakinek az autoimmun betegségét nem helyes. Ha ezt valaki szándékosan teszi, az már egyenesen kegyetlen. Mindkettejüknek egy nagy levegővételre lett volna szüksége."
Forrás: "Soha nincs indok az erőszakra. Soha, soha, soha!"
Forrás: "Az olyan Oscar-győzteseket kedvelem, akik nem pofoznak fel egy komikust egy vicc miatt."
Forrás: Az olimpiai bronzérmes műkorcsolyázó is kommentálta az estét. A pofonról készült videó mellé ennyit írt: "Hahaha, köszönöm a japán TV-nek".

(Japánban is cenzúrázatlanul láthatták a nézők a jelentet.)
Forrás: "Lemaradtam Will Smith pofonjának okáról. Azóta többször is megnéztem, de még mindig nem értem miért tette."

Így reagáltak a sztárok Will Smith pofonjára

Az idei Oscar-díjátadó igen izgalmasnak bizonyult mindenki számára.