Galéria
Forrás: And just like that. Nagyon kíváncsiak vagyunk hogyan veszik át a magyar filmpiacra.
Forrás: Az HBO Max-on debütál az első két rész december 09-én, majd ezeket követi hetente egy minden csütörtökön.
Forrás: „Ez nem fekete-fehér dolog” – mondta a kétszeres Emmy-díjas Parker a TMZ-nek 2021 januárjában, amikor arról kérdezték, hogy Cattrall távollétében lecserélik-e a negyedik karaktert. „Nem akarunk behozni egy negyedik karaktert. Negyedik szereplőnk New York City. Sok érdekes, új karakter lesz, akik sokkal színesebbé teszik a show-t.”
Forrás: Parker a Vanity Fairnek adott interjújában január végén azt mondta, hogy a COVID-19 világjárvány "nyilvánvalóan része lesz a történetnek, mert ez az a város, amelyben a szereplők élnek és ez a várost sem hagyták nyom nélkül a közelmúlt és a jelen eseményei”. Így az is, hogy hogyan változtatta meg ez a kapcsolatokat, miután eltűntek a barátok.
Forrás: A hölgyek megállapodtak, 50-es éveikben követhetjük őket de szexuális életük továbbra is nagyon aktív. „És hadd mondjam el, még mindig sok a szex a Szex és New York ezen évadában” – mondta Nicole Ari Parker a Vogue-nak 2021 novemberében. Ő lesz az állítólag, aki pótolja majd Samanthát, bár az előző kérdés során tisztáztuk, hogy elméletileg nem fognak új „öribarit” bedobni.
Forrás: Na és kiket láthatunk majd, kik maradnak ki és kik térnek vissza?
Jason Lewis, aki a műsorban Samantha Jones szeretett barátját (és később ex) Smith Jerrod-ot alakította, elárulta, hogy nem tér vissza.

2021 áprilisában John Corbett azt mondta a Page Sixnek, hogy "lehet, hogy jónéhány" epizódban szerepel a közelgő HBO Max projektben, amitől Aidan rajongói extázisba kerülnek.

Mr. Big visszatér. 2021. májusában az HBO Max felfedte, hogy Chris Noth fogja játszani továbbra is a szerepet.
Míg a The Equalizer színésze megerősítette hivatalos visszatérését a szerepben, 2021. júniusában a Yahoo Finance Live-nak elárulta, hogy „habozott”, hogy ismét eljátssza-e Mr. Biget. „Nem igazán éreztem, hogy újra bármit nyújthatnék ebben a szerepben. Olyan érzésem volt, mintha végleg befejeztem volna” – mondta. A rajongók továbbá kezdték kétségbe vonni, hogy Mr. Big milyen minőségben fog megjelenni a megújulásban, miután Parkert 2021. októberében Jon Tenney-vel csókolózva vették fel forgatás közben.

David Eigenberg és Evan Handler, akik Miranda férjét, Steve Bradyt, illetve Charlotte férjét, Harry Goldenblatt játszották, szintén felbukkannak – erősítette meg 2021. júniusában az HBO Max. Ezenkívül Mario Cantone újrajátssza Anthony Marentino szerepét, Willie Garson pedig visszatér mint Stanford Blatch.
Forrás: Sarah Jessicca Parker egy 2021. júliusi Instagram bejegyzésében elárulta, hogy az And Just Like That első epizódja a „Hello It’s Me” lesz.
Forrás: 2021. októberében Nothot és Parkert látták a párizsi Pont des Arts hídon a show jeleneteinek forgatásán. A város sokat szerepelt az eredeti sorozat 6. évadában, miután Carrie odaköltözött művész barátjával, Alekszandr Petrovszkijjal (Mihail Barisnyikov). Miután kapcsolatuk tönkrement, Carrie újra találkozott Mr. Biggel, aki Párizsba repült, hogy megtalálja Miranda, Charlotte és Samantha parancsára.
Forrás: "Nagy örömömre megosztom, hogy ebben az évadban a @JustLikeThatMax egy epizódját rendezem. Régi álmom volt, hogy szeretett színésztársaimmal és a stábbal dolgozhatok ebben az új szerepben" - írta Nixon.

„És ne aggódjatok, Miranda továbbra is benne lesz az epizódban – szürreális volt mindkettőt egyszerre csinálni!"
Forrás: „Az igazi ok, amiért újra meg akartam csinálni, az az, hogy erősen éreztem, hogy új történeteket kell elmesélnem” – mondta Michael Patrick King 2021. novemberében az Emmy Magazine-nak, megjegyezve, hogy nem tudja, lesz-e második évad. Amikor korábban dolgoztunk a filemeken, mindig úgy éreztük, hogy ez a kezdet. Ezt sem kezdetnek, sem folytatásnak, sem befejezésnek nem éreztük. Szóval szerintem lehet folytatni – ha van még elég jó történetünk."

10 érdekesség, ami kiszivárgott az új Szex és New York évad kapcsán

Ki az, aki már nagyon várja az új részeket?