Galéria
Forrás:

Az újabb generációknak az angol színész jelenti a Pókembert. A sztár a való életben nagyon kedves és udvarias, munkájában pedig alázatos a stábtagok szerint. Nem csoda, hogy filmbeli partnere, Zendaya végül beleszeretett.


Forrás:

A Trónok harca színésze egyszerre volt kedves, egyenes, hősies és picit sajnálatra méltó, kitaszított a szériában. A valóságban Kit tényleg egy komoly fiatalember, aki szereti a kihívásokat, tudatosan építi pályáját, a magánéletben pedig megbízható férje a színésznő, Rose Leslie-nek. Nemrég első gyermekük is megszületett!


Forrás:

Van, akiknek mindig is ő lesz az igazi Pókember. A kisfiús arcú Tobey 46 évesen is ugyanúgy fest, mint a 2000-es évek elején. 2020-as válása után szabad préda volt, végül Tatiana Dieteman modell nyerte el a szívét. Nem csoda, mert ő igazi úriember.


Forrás:

Nem mondható tipikus jófiúnak, hiszen tele van vagánysággal és humorral, ám felesége is épp ezt imádja benne. Hűsége és az, ahogyan gyermekeiket nevelik Blake Livelyval, példaértékű Hollywoodban.


Forrás:

A Marvel univerzum Hulkja most épp a Netflix Adam-project című filmjében látható. A színész 22 éve él boldog házasságban Sunrise Coigney színésznővel és nagy egyetértésben nevelik három gyermeküket. Mai napig zavarba jön, ha más hírességekkel találkozik, és rendkívül kedves minden egyes rajongóval.


Forrás:

Megformált karaktereivel és megjelenésével is egy érzékeny, kedves, jólelkű ember benyomását kelti, és a párja szerint pontosan ilyen a valóságban is. Felesége, Hannah Bagshawe azt mondja, nála érzelmesebb férjet nem is kívánhatna.


Híres férfiak, akik a való életben is igazi jófiúk

Vajon a nők tényleg a rosszfiúkra buknak vagy hosszú távon a biztonságot és állandóságot keresik?