Galéria
Forrás: A popsztár és a brit filmrendező nyolc év után 2008-ban tett hivatalosan is pontot házasságuk végére. És bár sosem erősítették meg a sajtó biztosnak mondott értesüléseit, de ha hinni lehet a pletykáknak, Madonna végül 76-92 millió dollárt fizetett egykori férjének.
Forrás: A sztárpár a Mr. és Mrs. Smith forgatásán melegedtek össze, emiatt pedig Pitt 2005-ben elvált Jennifer Anistontól, aki végül 60 millió dollárt kapott egykori férjétől.
Angelina és Brad végül gyerekeik kérésére 2014-ben házasodtak össze, majd 2016-a színésznő beadta a válókeresetet. Kapcsolatuk több mint 10 éve alatt összesen 555 millió dollárt kerestek, házasságuk során pedig 117,5 millió dollárt. És bár a hivatalos számok igazából sosem kerültek napvilágra, ha igazak a hírek, Brad végül 100 millió dollárt ajánlott fel a színésznőnek. Ez az összeg pedig bőven elég ahhoz, hogy bekerüljenek listánk legdrágább válásai közé.
Forrás: Az egykori modell 2002-ben ment hozzá a zenészhez és egy közös lányuk született. Azonban boldogságuk nem tartott sokáig és 2006-ban szakítottak. Ezután még 2 hosszú éven át próbáltak megegyezni az anyagiakról. Bár Mills 250 millió dollárt szeretett volna kapni, a bíró "túlzottnak" ítélte a keresetet, és végül 48,6 millió dollárral távozott a nászból.
Forrás: A világhírű profi golfozó és neje 2004-ben házasodtak össze, ám miután a feleség 2009-ben értesült csalfa férje kalandjairól, azonnal beadta a válási papírokat és végül 2010-ben hivatalosan is búcsút intettek egymásnak. A megcsalt feleség és ügyvédje első körben 750 millió dollárt kért a golfozótól, végül állítólag 100 millió dollárban sikerült kiegyezni a feleknek, ami már csak nézőpont kérdése, hogy az eredeti összeg után mennyire is számít magas összegnek Elin számára.
Forrás: Viszonylag sokáig, egészen pontosan 1980-tól 2011-ig voltak hivatalosan is házasok és ezalatt 7 gyermekük született. A színészt 2006-ban ittas vezetésen kapták és innentől fogva elindult a lejtőn, egy fiatal orosz zongoraművészhez köthető kaland után felesége a válás mellett döntött. Mivel sokáig éltek frigyben, így Robyné lett a színész vagyonának a fele, egészen pontosan 425 millió dollár.
Forrás: A kosárlabdázó 1984-ben egy vakrandin találkozott Juanita Vanoy-val és 1989-ben házasodott össze. Először 2002-ben nyújtották be a válókeresetet, de akkor még sikerült rendbe tenni a dolgaikat, ám 2006-ban végleg elváltak, és Juanita 168 millió dollárt kapott.
Forrás: Kevin Costner és volt felesége a Kaliforniai Állami Egyetemen ismerkedtek meg, és 1978-ban keltek egybe. Házasságuk 16 éve alatt a párnak három gyermeke született, és Kevin Hollywood egyik legsikeresebb és legjobban fizetett színésze lett. Amikor 1994-ben a pár a válás mellett döntött, Silvának 80 millió dollárt ítéltek meg.
Forrás: Az Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró Melissa az Apokalipszis most forgatásán ismerkedett meg a színésszel. 17 évig voltak házasok, mielőtt 2000-ben megerősítették válásuk hírét. Az állítólagos ok pedig az volt, hogy a színész viszonyt kezdett egy nála fiatalabb nővel. Az elhagyott feleségül végül 2001-ben adta be a válókeresetet, de csak 3 évvel később véglegesítették azt, amely szerint Melissa 118 millió dollárt kapott egykori férjétől.
Forrás: A Titanic rendezője 1997 júliusában vette feleségül a Terminátor sztárját, ám a házasság csak másfél évig tartott. Cameron az akkori számok szerint addig körülbelül 100 millió dollárt keresett a Titanic című filmjével és egykori neje a válási egyezség szerint ennek a bevételnek a felét kapta.
Forrás: A színésznő mindössze 4 évig, azaz egészen pontosan 1985 és 1989 közt volt a világhírű rendező felesége, ennek ellenére is busás összeg ütötte a markát a válás után, egészen pontosan 100 millió dollár.
Forrás: Listánk végére hagytuk Katie és Tom románcát, akik 2006 és 2012 között voltak házasok és egy gyermekük született. Bár kapcsolatuk álomszerűnek tűnt, Katie egy idő után inkább elnyomva érezte magát Tom mellett, mintsem boldognak és ezen a színész szcientológia iránti elköteleződése sem sokat javított. Így körülbelül 6 év után a színésznő beadta a válókeresetet és a pletykák szerint rekordidő alatt pont is került a pénzügyi követelések végére. Bár pontos összeget a mai napig nem tudni, annyi talán biztos, hogy Katie minden egyes Tommal töltött év után 3 millió dollárt kapott, illetve ezen felül még súlyos milliókat fizetett ki a Mission: Impossible filmek sztárja arra, hogy megvásárolja neje hallgatását, éppen ezért nem tudni azt sem, hogy pontosan mennyi pénz is landolt végül Katie számláján.

Minden idők 10+1 legdrágább celebválása

A hetedhét országra szóló lakodalmak után nem meglepő, hogy a válások sem átlagos összeggel zárultak.