Galéria
Forrás: Eddie Murphynek összesen 10 gyermeke van, de azt lehet te se tudtad, hogy egyik lánya az egykori Spice Girltől, Mel B-től van. Egy rövidebb románc után, 2007-ben született közös gyermekük, Angel. És bár a színész sokáig tagadta, hogy köze lenne a kislányhoz és váltig állította, hogy Mel csak pénzt akar kicsikarni belőle, végül egy DNS-teszt bizonyította az énekesnő igazát. Az, hogy Eddig és lánya közt valójában milyen is a viszony mostanság, arról sajnos semmit sem tudni.
Forrás: Egy dolog biztos: Ezen a pár évvel ezelőtti családi képen láthattuk apa-lányát utoljára együtt, itt Eddie anyukája karolja át Angel karját a kép bal szélén.
Forrás: A Szex és New York Natashajaként ismertté vált színésznő és az NFL sztár 2004-től 2006-ig alkottak egy párt. A színésznő már várandós volt, amikor útjaik ketté váltak és Tom szinte azonnal randizni is kezdett Gisele Bündchen modellel. Bridget 2007 nyarán adott életet John Edward Thomas Moynahannek, aki egy tökéletesen működő mozaikcsaládban nőtt fel. Tom és Gisele 2009 óta házasok, két gyermekük született és ez mit sem változtat azon, hogy a modell sajátjaként szereti Brady előző kapcsolatából született fiát is.
Forrás: Jack ma már 15 éves!
Forrás: Az egykori dán modell és a The Walking Dead által ismertté vált színész 1998 és 2003 között randiztak, és 1999-ben született meg egyetlen közös gyermekük, Mingus Lucien Reedus.
Forrás: Mingus ma már 23 éves és egy ideje modellkedik, ami azt illeti, ilyen szerencsés gének találkozásának esetében egy kicsit sem meglepő.
Forrás: Kate 1995-től 2003-ig élt kapcsolatban a walesi színésszel. Lányuk, Lily 1999-ben született Londonban. A színésznőt bár kicsit zavarta, hogy Michael nem kérte meg a kezét, de mindig is úgy érezte a szíve mélyén, hogy ők már hazások. 2003-ban aztán az Underworld forgatása után végleg elváltak útjaik, ám a baráti kapcsolat a mai napig nagyon erős köztük, ami hollywoodi mércével nézve is ritkaságnak számít.
Forrás: Lily Mo Sheen azóta már 24 éves és nem meglepő módon épp színésznőként bontogatja szárnyait.
Forrás: A Survival Quest forgatásán ismerkedtek meg 1986-ban, majd 1990-től egészen 2017-ig férj és feleség voltak, mégis kevesen tudják azt, hogy az egykori sztárpárnak van egy közös fia, Clyde Keener Mulroney.
Forrás: Clyde Keener Mulroney ma már 23 éves és énekesként próbál érvényesülni, bár az IMDb szerint közelgő Cured című sorozatban is szerepet kapott.
Forrás: A színészlegenda és a Titanic-ban Rose édesanyjaként ismertté vált Frances az 1992-es Nincs bocsánat című film forgatásán melegedtek össze és egy évvel később megszületett közös lányuk, Francesca. A pár mégsem bírta sokáig együtt és hamarosan szakítottak.
Forrás: A szintúgy színészi babérokra törő Francesca ma már 29 éves.
Forrás: A Nancy ül a fűben című sorozattal ismertté vált színésznő és a többek közt a Mission: Impossible III-ban, a Watchmen: Az őrzőkben és a The Morning Showban is bizonyító színész 1996-tól 2003-ig alkottak egy párt. A színésznő már 7 hónapos terhes volt William nevű fiúkkal, amikor Billy úgy döntött, hogy inkább Claire Danes oldalán keresi tovább a boldogságot (akivel egyébként 2006-ig együtt is volt).
Forrás: William Atticus Parker ma már 19 éves és pár évvel ezelőtt sikerült ismét összehoznia a szüleit egy iskolai kisfilm kedvéért. Így ha biztosra még nem is vehető, de ennek fényében megvan minden esély arra, hogy egy szép napon ő is a művészi pályán folytatja majd.
Forrás: A Titanic rendezőjeként is ismert Cameron és a színésznő az 1991-es Terminátor 2. – Az ítélet napja című film készültekor melegedtek össze. Lányuk, Josephine Archer 1993-ban született. A pár bár 1997-ben oltár elé állt, ám a férj szerelmi afférjairól szóló pletykák miatt két évvel később elváltak. Josephine-ről nem sokat tudni, így sajnos nem tudjuk megmutatni neked, hogy néz ki most a sztárpár 30 éves lánya.

8 sztárpár, akiről már lehet el is felejtetted, hogy közös gyermekük van

Az alma úgy tűnik, hogy semmilyen szempontból se esett messze világhírű fájától!