Galéria
Forrás: A színész a Karib tenger kalózainak az első részének premierjére bár elment, de mivel elmondása szerint nem szeret hosszasan üldögélni és magát nézni, így szinte rohanva távozott is a teremből. Majd aztán a híres sorozat utolsó, ötödik részét aztán végül megnézte már csak a rajongók miatt is. Hiszen biztosra akart menni abban, hogy végül az alkotás végül eljutott arra a szintre, ahogy ők azt a kezdetekkor eltervezték.
Forrás: Híres arról, hogy nem szereti magát se nézni, se hallgatni, így az esetek nagy részében inkább máshol ülve várja ki a bemutató végét. A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő esetében viszont ott kellett lennie a premieren és fizikailag rosszul érezte magát attól, hogy végig kellett néznie azt a jelenetet, amikor megöli Han Solót, pontosan azért, mert valahol sejtette azt, hogy ez a jelent mit is vált majd ki a nézőkből.
Forrás: A Mielőtt meghaltam című filmjéért bár bezsebelte 2013-ban a Legjobb férfi mellékszereplőnek járó Oscar-díjat, pár évvel ezelőtt mégis úgy nyilatkozott róla, hogy annyira intenzív élmény volt számára a forgatás, hogy még nem volt képes rá, hogy megnézze az elkészült művet. Az, hogy azóta esetleg változott volna-e ez a dolog, arról sajnos nem tudunk!
Forrás: A színész pár éve azt nyilatkozta, hogy mindössze 2 filmjét látta biztosan: A nőt és a The Mastert. És bár a Joker vetítésén megjelent, azt senki se tudja, hogy végig is nézte-e a filmet?! A színész ugyanis annyira szigorú önmagához is, hogy nemigen tudja jól fogadni az őt ért kritikákat sem, így szerinte könnyebb szimplán csak nem visszanézni önmagát a filmvásznon.
Forrás: A színésznő bár elment a Könnyű nőcske barátoknak és családtagoknak tartott vetítésére, ám végül kisétált a filmről, mondván: "Ki akarja magát ennyi ideig nézni?"
Forrás: A színésznő egy korábbi interjúban azt nyilatkozta, hogy nem látta az Elcserélt életek című alkotást. Nem meglepő mód, ő sem szereti visszanézni magát egy-egy szerepében, de mivel pozitív kritikákat kapott, így azt gondolja, hogy annyira rosszul nem csinálhatta a dolgot.
Forrás: A színésznői a mai napig nem látta a Megmaradt Alice-nek című filmjét, annak ellenére sem, hogy 2015-ben elnyerte érte a Legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat. Mint mondja, nem szeret ott ülni a premiereken és szinte egyik filmjét se látta, hiszen jobban szeret benne lenni a filmjeiben, mint megnézni őket.
Forrás: A Szemfényvesztőkkel volt úgy, hogy inkább kihagyja. A színész ugyanis nem szereti magát ünnepelni és gyönyörködni abban, amit elért. Ő csak szereti elvégezni a munkáját és ennyi.
Forrás: A színésznőt bár sokan imádják nézni játszhat bármiben, ő ezzel már kevésbé van így. A hangja mellett már csak régebbi szerepei zavarják jobban.
Forrás: A 88 éves színész még nem látta a Cápa 4. - A cápa bosszúja című filmet. Egész egyszerűen azért, mert nem tartja túl jónak. Amikor egy riporter megkérdezte tőle, hogy látta-e a filmet? Viccesen annyit válaszolt: "Nem. De láttam azt a házat, amit anyámnak vettem belőle".

10 színész, aki nem látta a saját filmjét

Az izgalmas filmkockák mögött sokszor nem is sejtjük, hogy mennyi hihetetlen történet rejlik.