Galéria
Forrás:

Kate életének mindig is meghatározó része lesz James Cameron filmje, ám a Titanic nem olyan felhőtlen emlék számára, mint gondolnánk: "Minden egyes jelenetnél ostorozom magam: "Ó, Istenem... Most ez komoly? Ezt tényleg így csináltad? Még az amerikai akcentussal sem tudták megbirkózni". A színészek persze nagyon kritikusak magukkal, nekem minden munkámat nehéz visszanézni, de a Titanic az, amiről néha tényleg azt mondom, bárcsak újra csinálhatnám."


Forrás: Kedvenc színészünk szerencsére nem a Magic Mike-ot bánta meg, mert azt meg mi bánnánk nagyon. "Őszinte leszek. Kib*szottul utálom ezt a filmet" - röviden és tömören így fogalmazott a G. I. Joe filmekkel kapcsolatban, amikből egyébként végül kettőt is bevállalt. "Ennek az egésznek hatalmas rajongója voltam gyerekkorom óta, szóval elég szar volt minden nap arra kelni, hogy már közben tudtam, ez katasztrófa lesz." Amúgy emlékszik valaki erre a filmre? Oké, mi sem.
Forrás:

"Mindig remélem, hogy Isten filmrajongó, és megbocsátó, mert a múltban néhány nagyon rossz döntést hoztam - mondta Mark, majd hozzátette - Nem is kérdés, a Boogie Nights van ezen listám tetején."


Forrás:

Baz Luhrmann adta Nicole Kidmannek élete egyik legikonikusabb szerepét a Moulin Rouge! című filmben, ám következő közös munkájuk, az Ausztrália már nem lett ilyen legendás, sőt, Nicole ha tehetné, szabadulna az angol arisztokrata, Lady Sarah Ashley szerepétől: "Nem tudok büszke lenni erre a filmre, és arra, amit benne nyújtottam. Érzelmileg egyáltalán nem kötődöm hozzá."


Forrás:

"Egyszerűen szörnyű vagyok benne. A film amúgy nem volt rossz, csak én nem vagyok büszke arra, amit csináltam." Ezzel egyébként a Michael Bay is így volt, aki a harmadik részre szinte meg sem történté tette Megan karakterének létezését. Persze kettőjük között személyes konfliktus is húzódott, Megan egy alkalommal például Hitlerhez hasonlította a rendezőt.


Forrás:

A 2016-ban mozikba kerülő videójáték-adaptációnak minden lehetősége megvolt, hogy sikeres legyen, ám végül senkit sem nyűgözött le, még magát a főszereplőt sem, aki ma már egészen másként csinálná az egészet: "Szórakoztatóbbá tenném az egész filmet, azt hiszem ez a legnagyobb hibája, túl komolyan veszi magát."


Forrás:

"Nehezemre esik megnézni az olyan filmeket, mint amilyen a Harry Potter és a félvér herceg, mert nem vagyok benne valami jó. Sőt, mondjuk úgy, utálom. A színészkedésem itt nagyon egysíkú, én látom, hogy akkoriban elszálltam kicsit magamtól, és ezzel nem könnyű szembenézni."


Forrás:

Minél kevesebbe beszélünk a John Frankenheimer rendezte Hulla, hó, telizsákról, Charlize Theron annál boldogabb. A színésznő maga is csak úgy jellemezte, hogy ez "egy nagyon rossz, rossz, rossz film", amin sem ő, sem Ben Affleck nem tudott segíteni, a krimi végül a 45 milliós költségvetését sem tudta visszahozni a mozipénztáraknál.


Forrás:

A filmet annak idején a képregényrajongók és a kritikusok is teljesen megsemmisítették, védelmére pedig Clooney sem akart kelni: "Utólag visszanézve csak annyit tudok mondani: "Wow, ez tényleg szar volt, és én is nagyon rossz vagyok benne."


Forrás:

Dec hírnevét a 2008-ban készült Gettómilliomos című filmnek köszönheti, ami egyből elrepítette őt Hollywoodba, na meg az Oscarra. Ezután pedig kapott egy kis tanulóleckét Az utolsó léghajlítóval, ami nagy mozinak ígérkezett, de Devnek kár volt ehhez adni a nevét. El is vette a kedvét a nagy stúdióktól: "Ez volt az a pillanat, amikor egy életre megtanultam nemet mondani."


10 színész, aki utálja a saját filmjét

Bár valahol érthető, ennek ellenére azért mégiscsak meglepő, nem?