Galéria
Forrás: A színésznő fiaival 2008-ban a Billy Elliot The Musical premierjén. 
Forrás: A fiúk 2014-ben nagybátyjuk, Carlo Gabriel Nero (bal szélen) és nagymamájuk Vanessa Redgrave társaságában a Foxcatcher bemutatóján Londonban.
Forrás: Micheál és édesapja 2015-ben.
Forrás: Micheál 2018-ban részt vett a 75. velencei filmfesztiválon, mivel itt mutatták be a Natalie Portman főszereplésével készült Vox Lux című alkotást, amiben egy kisebb szerepet ő is kapott.
Forrás: 2019-ben már a Dermesztő hajszában is kapott egy kisebb szerepet édesapja mellett, de a nagy áttörést a 2020-as Made in Italy jelentette.

A film története minden bizonnyal nemcsak közelebb hozta őket egymáshoz, hanem próbára is tette a lelküket. A James D'Arcy által rendezett alkotás, ugyanis egy apa-fiú párosról szól, akik egy szép napon visszatérnek Olaszországba, hogy felújítsák azt a nyaralót, amit a néhai feleség hagyott rájuk. A közös munka közben azonban gyorsan rájönnek arra, hogy nemcsak az épület áll igencsak ingatag lábakon, hanem a kapcsolatuk is...
Forrás: És ha itt tartunk, akkor mutatjuk is a film előzetesét...
Forrás: Persze nem szeretnénk elfeledkezni öccséről, Danielről sem, aki vállalkozóként találta meg számításait és jelenleg tequilában utazik, biznisze egyre nagyobb sikereket ér el a tengerentúlon.

Akkor és most: Így néz ki Natasha Richardson és Liam Neeson 27 éves fia

Talán nem meglepő az sem, hogy a 27 éves srác követi méltán híres szüleit a pályán.