Galéria
Forrás: A karakter: John Wick egy nyugdíjas bérgyilkos, aki kőkemény mészárlásra indul, miután imádott kiskutyáját megölik. A férfi nemcsak a fegyverekkel profi, de egyúttal a harcművészetekben is otthonosan mozog, simán tud motort, kocsit, bármit vezetni, és szó szerint legyőzhetetlen - mellette pedig szerethető, de azért elég kíméletlen is.

A színész: Na most, aki kicsit is ismeri Keanu Reevest, tudja, hogy távol áll tőle ez a ridegség, és bizony a légynek sem ártana. Kedves, nagylelkű ember, aki vagyonának jelentős részét jótékonyságra költi, simán felpattan a metróra is, mert nem érdekli a fényűző élet, és kicsit sem nőcsábász. Ha tehetné, a hírnévtől távol élne, de mivel imád színészkedni, ez ezzel jár. Egyébként már jó néhány éve él boldog párkapcsolatban a 49 éves Alexandra Granttel, akivel ritkán mutatkoznak együtt.
Forrás: A karakter: A Trónok harca Cersei-je egyike a legjobban utált sorozatos gonosztevőknek, volt, hogy az egész világ együttes erővel gyűlölte őt. Kőkemény, rideg, gyermekein kívül semmi sem érdekelte, és gondolkodás nélkül elvágta bárki torkát.

A színésznő: Szerencsére a valóság nagyon távol áll a sorozattól, hiszen Lena Headey külseje egy nagyon gondoskodó lelket takar. A színésznő például alaposan kiveszi a részét az adakozásból, sőt az IRC-vel együtt dolgozik, hogy képviselje az európai migránsok jogait, valamint segítsen nekik az újrakezdésben. Ha valakiről, akkor róla sosem pletykálnak, és nem véletlenül.
Forrás: A karakter: A Bajos csajok sztárja, Regina a világ egyik legjobb tinifilmes antagonistája! Utálatos, ellenszenves karakter volt, igazi iskolai bully, aki manipulált másokat, és az agresszív viselkedéstől sem riadt vissza.

A színésznő: Hiába hozta profi módra a karaktert, Rachel egy tünemény a valóságban! Barátságos, kedves személyiség, aki azon túl, hogy a környezetvédelem egyik élharcosa, egy olyan jótékonysági szervezetet támogat, amelyik rászoruló gyermekeket lát el cipőkkel. Nem is állhatna távolabb Regina George-tól!
Forrás: A karakter: Barney Stinson, az Így jártam anyátokkal szereplője minden idők legnagyobb nőcsábásza volt, aki simán több száz nővel bújt ágyba, és 0-24-ben azon agyalt, hogyan csíphetne fel valakit. A karakter mondatai szállóigékké nőtték ki magukat, és sokan próbálkoztak be azóta különböző bárokban az "iiiismered Tedet?"-féle beszélgetésindítóval.

A színész: Az egy dolog, hogy Neil Patrick Harris nem a nőkhöz, hanem a férfiakhoz vonzódik, de ráadásul a színész nagyon is monogám párkapcsolatban él. 2014 óta házas, két kisgyermeket nevel férjével, és eszébe sem jutna mindezt becserélni a bulizós éjszakákért!
Forrás: A karakter: Miranda nem éppen az a főnök volt, akit mindenki szeretne magának! Sokszor olyan feladatokat adott, amik szinte megvalósíthatatlanok voltak, könyörtelen volt, kritikus, és a megalázó viselkedés sem állt tőle távol Az ördög Pradát viselben.

A színész: Meryl Streep viszont szöges ellentéte ennek a személynek, akivel egyébként sokan összekötik, és amit az egyik legjobb alakításának is tartanak! A színésznő mindig barátságos, kedves, imádja a rajongóit, a forgatásokon igazi profi, és a Girl Up jótékonysági szervezettel igyekszik fiatal lányok karrierjét beindítani.
Forrás: A karakter: A Modern család Luke-ja messze nem a legélesebb kés volt a fiókban, ő volt a Dunphy-család butuska kistesója, akinek őrült ötletei voltak, és ezek sosem terv szerint alakultak.

A színész: Na most, az igazság, hogy Nolan Gould nem is állhatna messzebb Luke-tól! A fiatal színész, aki mindössze 23 éves, alig 13 évesen sikeresen fejezte be a középiskolát, és kiderült, hogy olyan magas IQ-val rendelkezik, hogy a Mensa tagja! Le a kalappal előtte!
Forrás: A karakter: A tetovált lány főszereplőjeként olyan alakítást nyújtott, hogy azzal a fél világot levette lábáról. Ez már csak azért is izgalmas, mert maga a karakter egy született lázadó, egy vagány csaj, aki kicsit sem foglalkozik mások véleményével, és lazán meghackel bármilyen szervert. Szókimondó személyisége miatt nem sokan kedvelték, az tény.

A színésznő: Rooney Mara introvertáltnak vallja magát, csendes típus, és bár mindenről van véleménye, nem kiabálja szét a világban. Vagyonos családból származik, de ez nem látszik rajta, hiszen sokat adakozik, és elvonul a világ szeme elől. Külseje is inkább a visszafogottságot mutatja, amilyen ő maga is.
Forrás: A karakter: Az akciósorozat főszereplője egy kőkemény fickó, aki alvilági ügyekben is lazán seftel, ha kell, fegyvert ragad, és már a puszta tekintetétől is megfagy a vérünk. Nem kötekednénk vele, az biztos!

A színész: Személyiségéről sokat elárul, hogy anyukája a nyilvánosság előtt is édes, gyermekded becenevekkel illeti őt, ráadásul a színész él-hal az állatokért, imádja a gyermekeit, és a légynek sem ártana.
Forrás: A karakterek: Mindegy, milyen filmről vagy sorozatról beszélünk, Danny Trejo mondhatni kizárólag olyan antihősöket és gonosztevőket játszik, akik hidegvérűek, és bárkit eltesznek láb alól. Nem éppen szimpatikus a tévében, épp ezért mindenki ezzel azonosítja őt a hétköznapokban.

A színész: Kár, mert ő egyébként családcentrikus férfi, akinek öt gyermeke van. Bár ők négy anyukától születtek, a színész fontosnak tartja, hogy mindegyikükkel szoros kapcsolatot ápoljon, sőt, két autista gyermekével különösen sokat foglalkozik. Nagyobb gyerekeivel közös munkákat is szívesen vállal, a kisebbeket távol tartja a hírnévtől.
Forrás: A karakter: Rosa Diaz, a Brooklyn Nine-Nine sztárja nem az a csaj, akivel megéri ujjat húzni! A karaktert kicsit sem érdekli, mit gondolnak róla mások, lobbanékony, és azt csinál, amit csak akar - a következményekkel nem foglalkozik. Mottója, hogy csessze meg a világ, majd ő eldönteni, mihez van kedve.

A színésznő: Ezzel szemben Stephanie totál ellentéte a karakternek! Még a hangja sem ugyanolyan, sőt, ő volt az Encanto főszereplőjének szinkronhangja angolul, szóval ha azt meghallgatod, rájössz, hogy már ezen a téren sem ugyanaz a két személy. Ő sokkal nyugodtabb, barátságosabb, kedvesebb, és messze nem olyan forrófejű, mint Rosa!

Sztárok, akik személyiségük szöges ellentétét alakították a tévében

A rajongók valószínűleg tűkön ülve várják az első képeket a kicsiről is, de arra még egyelőre várni kell.