Galéria
Forrás: A mexikói festőművésznő 1929-ben, 22 évesen hozzáment a nála 21 évvel idősebb festőhöz, Diego Riverához. Közös gyermekük a festőnő állapota miatt sohasem született és idővel a kettejük közt lévő házassági kötelék is lazulni látszott. Diego neje húgával folytatott viszonyt, ennek hatására pedig Frida sem zárkózott el a kalandok lehetőségétől és több nőhöz is fűzték romantikus szálak. A házaspár végül 1939-ban elvált, de nem sok időt bírtak ki egymás nélkül, ugyanis 1940-ben másodszor is összekötötték az életüket és házasságuk 1954-ig, Frida haláláig tartott.
Forrás: A néhai színésznő 1997-ben, egy közös munka során szeretett bele Ellen DeGeneres-be és egészen a szakításukig, közel 3 éven át ők voltak talán a leghíresebb leszbikus pár az Egyesült Államokban. Szakításuk után Anne karrierje kicsit megfeneklett, ám legalább a magánélete úgy tűnt, hogy sínre került. Kétszer is megházasodott és mind a kétszer férfihoz ment hozzá és a kapcsolataiból két fia született. 
Forrás: A Szex és New York és most már az And Just Like That sztárja egy érdekes kakukktojás listánkban, de nem akarunk szó nélkül elmenni az ő szerelmi élete mellett sem. A színésznő 1988-től egészen 2003-ig élt együtt gimis szerelmével, Danny Mozes-szel, akitől két gyermeke született. Cynthia a szakításuk után ismerkedett meg jelenlegi párjával, Christine Marinonival, akivel 2009-ben összeházasodtak és 2011-ben született meg közös fiúk, Max. A színésznő egyébként a mai napig biszexuálisnak vallja magát.
Forrás: A világtörténelem egyik legnagyobb női teniszezője már a húszas évei vége elé érezte azt, hogy a saját neméhez vonzódik, ám mivel szülei homofóbok voltak így nem sok esélyt látott arra, hogy eléjük álljon azzal a ténnyel, hogy ő bizony a nőket szereti. Így közel 22 éven át élt házasságban egy férfival. 1981-ben Billiet beperelte a fodrásza, mondván leszbikus kalandjuk után tartásdíj járna neki, ezt a botrányt pedig már a házassága se élte túl, mégis csak 1987-ben váltak el végleg útjai egykori férjével.
Forrás: Ellen DeGeneres felesége 1996 és 1999 közt Mel Metcalfe producer és színész felesége volt. Válásuk után Portia egy énekesnővel kezdett el járni, majd 2004-ben megismerte Ellent, akivel 2008-ban összeházasodtak.
Forrás: Az amerikai színésznő és humorista 7 éven át, 1991 és 1998 között volt Dave Hall zenei producer felesége, és bár nem tudjuk, hogy mi is állt a válásuk mögött, Wanda 2008-ban vállalta fel a nyilvánosság előtt is másságát, amikor Las Vegasban összeházasodott párjával, Alex Sykes-szal. Nászukból pedig egy ikerpár született, akiket a mai napig is nagy szeretetben közösen nevelnek.
Forrás: A többek közt az Orange is the New Black írójaként elhíresült Lauren 2012-ben jött rá arra, hogy valójában a saját neméhez vonzódik, úgy hogy ekkor már feleségül ment Stephen Basilone televíziós producerhez. A pár útjai végül 2014-ben elváltak és Morelli nem sokkal később randizni kezdett, majd 2017-ben össze is házasodott Samira Wiley színésznővel, akit a legtöbben az Orange is the New Blackből és a A szolgálólány meséjéből ismerhettek.

7 ismert leszbikus nő, aki egykor férfit szeretett

A szerelem bár néha tesz egy kis kerülőt, de idővel mindig célba ér!