Galéria
Forrás:

Oké, a kép talán egy kicsit drasztikus választás a mindennapokra, de ha hihetünk a kifutók világának, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a strasszok és kristályok minden mennyiségben trendik lesznek tavasszal, ezért, ha nem akarsz lemaradni, minimum egyszer muszáj lesz bevállalnod egy köves körmöt!


Forrás:

Természetesen, ha tavasz, akkor nem maradhatnak el a virágok! Épp ezért szinte teljesen mindegy, hogy milyen verziót választasz (stílusodnak megfelelően), a lényeg, hogy a virágmintával nem tudsz majd mellélőni! (Rákok és Halak figyelmébe különösen ajánljuk!)


Forrás:

A pasztell árnyalatokat egyszerűen nem lehet „leállítani”, ugyanis szó szerint minden évszakban hódítanak most már. Ez persze nem baj, sőt! Ha hihetünk a szakértőknek, akkor ráadásul már azt is tudjuk, hogy a pasztellszínek közül is a rózsaszín lesz a legnagyobb befutó, úgyhogy készítheted a körmeidet egy kis púderes felturbózásra!


Forrás:

A nail art aranykorát éli, azonban tavasszal egy újabb, visszafogottabb verziója fog hatalmasat menni. Minél minimalistább lesz ugyanis a nail art a körmeiden, annál trendibbnek fogsz számítani! Ezt a manit például muszáj kipróbálnod, a siker pedig garantált lesz!


Forrás:

Úgy tűnik, hogy 2022 tavasza nem a harsány és élénk színekről fog szólni, sokkal inkább a kifinomultságról és visszafogottságról. Ebbe pedig egyértelműen beleillik a klasszikus francia manikűr, ami szó szerint soha nem megy ki a divatból, és valószínűleg soha nem is fog!


Forrás:

Ismét nem a színeken lesz a hangsúly ennél a manikűrnél, ám az összhatás annál feltűnőbb és szikrázóbb, mégis elegáns hatást kelt, amit simán viselhetünk egy színházi előadáson is. Ez persze annak köszönhető, hogy a fehér és a fekete, még ha mintákat is adnak ki, akkor is elegáns hatást fognak elérni.


Forrás:

És ahogy a pasztell, úgy a nude is az a kategória, amely tényleg BÁRMIKOR, vagyis bármilyen évszakban, időben tökéletes választás. Érdekes módon pont tavasszal, amikor a színek szoktak felülkerekedni, a nude hatalmas trend lesz, így a visszafogottabb stílus rajongói örülhetnek!


7 manikűrtrend, ami garantáltan hódítani fog 2022 tavaszán

Úgy tűnik, hogy a színésznő manikűrválasztásban sem tud hibázni!