Galéria
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő több interjúban is elmesélte, hogy pályája elején minden castingról azzal küldték el, hogy túl kövér és túl jelentéktelen arcú a szerepre. Mekkora baromság...
Forrás: "Csak az utóbbi években hallom azt másoktól, hogy vonzónak tartanak. Korábban sosem kaptam szerepeket, mert, ahogy ők mondták, nem voltam ››elég szép‹‹" – nyilatkozta Jessica egy interjúban.
Forrás: "Amikor először Los Angelesbe jöttem, mást sem hallottam, mint azt, hogy: Nem. Nem elég magas, nem elég szép, nem elég csinos. Szerencsére túl makacs voltam ahhoz, hogy komolyan vegyem őket."
Forrás: A Sherlock sorozat casting directora mesélte, hogy a csatorna képviselői a szemére vetették, hogy ő egy szexi Sherlock Holmest ígért nekik, nem egy ilyen 'rusnyaságot', mint Benedict. Hm? Mi van?!
Forrás: Alig volt 13 éves, amikor egy hollywoodi színészügynök azt mondta neki, amilyen gyorsan csak lehet, plasztikáztassa az orrát, mert túl nagy. Lea és szülei szerencsére ignorálták a javaslatot.
Forrás: Az élet csajos oldala című sorozat sikere előtt Denningst mindenünnen elhajtották azzal a felszólítással, hogy fogyjon le, szabályoztassa a fogait és menjen el egy barnító szalonba, ha tényleg színésznő szeretne lenni. Milyen jó, hogy nem hallgatott rájuk!
Forrás: Legendás történet: a King Kong film castingján, 1976-ban Dino De Laurentiis producer megkérdezte olaszul a castingot szervező fiát, hogy +Minek hoztad ide ezt a rondaságot?+ Meryl Streep, mert hogy ő volt a szóban forgó színésznő, erre olaszul válaszolt: "Sajnálom, hogy nem vagyok elég szép King Konghoz." A szerepet végül Jessica Lange kapta.
Forrás: 16 éves korában a színésznőt félbeszakította egy casting director a meghallgatáson és azt mondta neki: "Figyelj, kölyök. Neked nem kellene színésznőnek lenned. Nem vagy elég szép. Menj vissza, ahonnan jöttél és járj iskolába. Nincs meg benned, ami kell". Állítása szerint Winona teljesen összetört a kritikus véleménytől, de a szülei nem engedték, hogy feladja az álmait.
Forrás: A színészt majdnem lecserélték a Twilight első része után, mert a rendező, Chris Weitz kétkedett abban, hogy Taylor képes lesz-e mentálisan, és méginkább testileg idomulni karakteréhez a folytatásban. Igazából nincs ezen mit szépíteni, egy az egyben az arcába vágták, hogy nem elég macsó és nem elég izmos. Taylor azonban felszívta magát, és extrém edzésekbe kezdett, hogy megtarthassa a vérfarkas szerepét.
Forrás:

A színésznőt karrierje során sokan kikezdték az alakja miatt, ám ő minden erre irányuló kérdésre megrántja a vállát, mert tisztában van azzal, hogy bár alakja eltér a mai ideáltól, még is egészséges és nőies: "Inkább kicsit ducinak nézek ki a vásznon és normális embernek a való életben" - nyilatkozta egy alkalommal.


Sztárok, akiket karrierjük kezdetén túl csúnyának tartottak a showbizniszhez

Vagy legalábbis komoly szerepe volt benne!