Galéria
Forrás:

Az ismert dívát mindenki imádta lángoló vörös hajszínéért, ám az is tény, hogy ő bizony barnán lett anyakönyvezve. Először szőkére festette a haját, majd vörösre, hogy kitűnjön a többi színésznő közül. Mondanunk sem kell, ez nemcsak a sikert hozta meg neki, de igazán jó választás volt sziporkázó személyiségéhez.


Forrás:

Született Norma Jeane Mortenson. Nevét akkor változtatta Marilyn Monroe-ra, amikor Hollywoodba ment, és nevével együtt a hajszínén is tuningolt kicsit. Kezdetben aranyló szőkére cserélte a barna fürtjeit, majd megihlette Jean Harlow, a 30-as évek sztárja, és úgy döntött, platina szőkére vált. Vicces tény, hogy Marilyn szerette magát tetőtől talpig szőkének érezni, szóval igen, ott is festette magát!


Forrás:

Valószínűleg senki nem találja ki, ha maga Hendricks nem árulja el egy interjúban, hogy az ő természetes hajszíne a szőke. Nem viccelünk! Egyébként a színésznő született vörösnek vallja magát, figyelembe véve azt, hogy már általános iskolás kora óta festi a haját, mivel megszállottan rajong az Anne otthonra talál című könyv répavörös hajú kislányáért.


Forrás:

A 21. század Monroe-ja ősidők óta platina szőkén nyomja, de szerintünk senkinek sem meglepetés, hogy ő bizony eredetileg barana - ha már csak a szemöldökét nézzük. Ami a legviccesebb az egészben, hogy Gwent egy teljesen általános dolog vitte a szőkeség útjára: szakítás! "Emlékszem a barátom és én éppen szakítottunk, és rohantam a fodrászhoz. Nem érdekelt semmi, csak szőke akartam lenni. Ez volt az a pillanat, amikor minden megváltozott." Az énekesnő megírta a Tragic Kingdomot és új fejezetet kezdett az életében. Legyen ilyen szerencséje minden nőnek, akit kidob a pasija!


Forrás:

Akár hiszed, akár nem, Emma természetes hajszíne szőke, de ő mindig úgy érezte, a vörös az igazi. "A legtöbben azt hiszik, hogy vörös vagyok, és azt hiszem én is többet láttam már magam így a tükörben." - mesélte a színésznő. Egyébként az anyukája vörös.


Forrás:

Katy nemcsak hamisítatlan kaliforniai lány, hanem hamisítatlan kaliforniai szőke is. Vagyis volt, amíg nem kezdte feketére festeni a haját. Ami azért ironikus, hiszen azóta már minden, de tényleg minden színt kipróbált. Volt rózsaszín, kék, zöld és lila is - már egy ideje nem számoljuk a váltásokat -, amit szőke hajszínnel egyszerűbb lett volna kivitelezni. Mondjuk feketén tényleg ütősebb!


Forrás:

Bár ma már gyakran látni barnán, Leighton eredetileg szőke. Végre egy lány, akinek a barna hozta meg a sikert. Hiszen gondoljatok csak bele, kizárt, hogy megkapta volna Blair Waldorf szerepét, ha karrierje elején nem vált hajszínt. Vagy ő lett volna a szöszi Serena Van der Woodsen?


7 híresség, akinek a hajszíne hozta meg a sikert

Vagy legalábbis komoly szerepe volt benne!