Galéria
Forrás:

Igen, pont annyira kibulizzuk magunkat a 20-as éveink elején, hogy már egy idő után nem vágyunk másra, csak egy megbízható férfira az életünkben. Minket az érzéseink vezérelnek, őket meg... A legtöbb férfi a lehető legtovább szeretné késleltetni ezt a folyamatot, és kiélvezni a szabadságot. Egy komoly kapcsolat ritkán van fent egy fiatal srác listáján, a jobbnál jobb skalpok begyűjtése annál inkább.


Forrás:

A lehetőséget, mert nem tudja mit/kit akar. Az a férfiak számára is egyértelmű - jobb esetben -, ha lekötik magukat egy nő mellett, akkor nem tudnak visszakacsintani a vadászterületre, vagyis nem lenne túl korrekt. A legtöbb srác próbálja addig húzni a dolgot, ameddig csak lehet, és csak akkor horgonyoz le, ha már tudja, hogy ő az igazi.


Forrás:

Előző kapcsolat, plátói szerelem - simán lehet, hogy az ő álmaiba még mindig egy másik nő szerepel. Hibás ezért? Nem. Gondoljatok csak Noah-ra a Szerelmünk lapjaiból. Persze ha a rossz oldalon vagy, már nem is olyan romantikus történet.


Forrás:

Kemény dió. Szeretjük a tehetséges és karrierista férfiakat, de átkozzuk őket, mikor azt vesszük észre, hogy a munka náluk az első. Ha egy ilyen sráccal élsz akkor ezt el kell fogadnod - fontos számára a jövője, a munkája, és még így is biztosan mindent megtesz, hogy a lehető legtöbb időt töltse veled. Neked ez is kevés?


Forrás:

Előfordul, hogy egy régi rossz emlék olyan mély sebeket hagy bennünk, amiket évekkel később sem tudunk begyógyítani. A gonosz ex, vagy a szülők válása komolyan befolyásolja a későbbi párkapcsolatainkat. Ki akarná, hogy a múltja megismétlődjön?


Forrás:

Akinek csak negatív tapasztalatai vannak a szerelmi történetekkel kapcsolatban, az hamar elbizonytalanodik. Vajon megtérül a befektetett energia? Van, aki inkább meg sem próbálja, és addig húzza a dolgot, amíg csak lehet. De egy kapcsolatban sosem lehetsz 100 százalékig biztos. Se most, se 10 év után.


Forrás:

Ne számíts semmi jóra, ha a barátod barátai mind agglegények. A legtöbb pasi nem akar az első lenni a haverok közül, akinek bekötik a fejét. Persze utolsónak is gáz lenni, de az első balek, akit bepaliztak? Neeeem.


Forrás:

Komfortos kapcsolat, semmi romantikus és nyálas elvárás, csak szex. Ha azt érzed, hogy a barátod csak azért jár át hozzád, hogy nyomjatok egy menetet, akkor igen, jól gondolod - nem is akar többet tőled. Ne is álmodozz gyűrűről és együtt megöregedésről.


Forrás:

Persze lehet, hogy megszeret és a szexen kívül más is köti hozzád, de ez még nem azt jelenti, hogy komolyan vesz. Van ilyen - szeret veled lenni, jól érzi magát, de nem te vagy az a nő az életében, akivel együtt képzeli el az életét.


Forrás:

Egyáltalán minek beszélsz neki róla? Ha szeretne eljegyezni, majd ő feldobja a témát. Sok nő itt rontja el a dolgot, addig nyomja a pasija agyába az esküvőt, a gyereket, és a kertes házat, míg egyedül nem találja magát. Gondolj bele, te hogyan éreznéd magad az ő helyzetében?


10 valódi ok, amiért egy férfi nem akar elköteleződni

Carrie és Big 10 évig jártak, mire lett valami a történetből, de oké, ez csak mese. Igazából nincs tökéletes receptje egy kapcsolatnak, hiszen vannak, akik egy hónap után összeköltöznek, mások évekig megtartják a lakásukat. Ugyan ez igaz a házasságra is, lehet pár hét, hónap után, és lehet, hogy soha nem következik be!