Galéria
Forrás: Nagyon kevés lehet a huszonéves jó parti a hírességek között, mert Taylor több barátnőjével is osztozott már pasikon. 2009-ben jártak mindketten Taylor Lautnerrel, de ez nem zavart be a barátságukba, továbbra is közel állnak egymáshoz.
Forrás: Két pasin is osztoztak, a Yankee baseball játékosával, Alex Rodriguezzel (igen, igen ő Jennifer Lopez exe) előbb Kate Hudson járt, majd Cameron is randizott vele. De korábban miután Diaz szakított Justin Timberlake-kel, Kate is összejött vele. Azóta többször is lencsevégre kapták őket, ahogy együtt buliznak.
Forrás: Emma 2008-ban járt Alex Pettyferrel, míg a Glee sztárja 2011-ben. A két színésznő úgy tűnik ezután barátkozott össze, többször látták őket együtt lógni eseményeken, például a 2011-es Met-gálán
Forrás:

Még a '90-es években randiztak egymás után Adam Duritzzal, a Counting Crows frontemberével, azóta is legjobb barátnők.


Forrás: Taylor 2008-ban dobta Joe Jonas-t, Gigi pedig 2015-ben járt vele, olyannyira nem zavarja ez őket, hogy még hármasban is lógtak, míg nem szakított Joe és Gigi is.
Forrás: Taylor 2012-ben és 2013-ban randizott egy rövid ideig Harry Styles-szal is, akit később hírbe hozták Carával is. Ez azonban nem változtatott a két sztár barátságán, gyakran lógnak együtt és a közösségi oldalaikon is támogatják egymást.
Forrás: Ez aztán a hihetetlen történet: Kate és Sarah azért barátkoztak össze, mert ugyanazzal a pasival jártak. Pontosabban Sarah még mindig jár vele, Michael Sheennel, aki korábban nyolc évig élt Kate-tel, ő a közös gyerekük apja is. Így lelkendezett Kate egy interjúban Sarah-ról:
"Sarah fantasztikus nő...Nyitott vagyok minden más erős, cool, érzékeny és független gondolkodású nőre, aki hatással lehet a lányom életére...Ha nem lenne Michael barátnője, akkor is szeretném, ha hatással lenne rá."

(a fotón Michael Sheennel közös láthatók)
Forrás: A két színésznő régi jó barátnők, de azért biztosan fura lehetett, amikor Kristen 2011-ben randizni kezdett a The Strokes dobosával, Fabrizio Morettivel, aki 2006-tal bezárólag öt évig alkotott egy párt Drew-val. Ennek ellenére szent a béke a színésznők között!
Forrás: A két színésznő régi jó barátnők, nem tűnik úgy, mintha zavarta volna őket, hogy Drew a 90-es években járt Luke Wilsonnal, Gwyneth 2001-ben kezdett vele randizni, a Tenenbaum, a háziátok forgatása után.
Forrás: Nina évekig járt Ian Somerhalderrel, mielőtt 2013-ban szakítottak volna, Ian pedig 2015-ben feleségül vette Nikkit. Sokáig pletykáltak a lapok arról, hogy Nikki hátba szúrta Ninát és egyéb mérgező hazugságot a hármasukról. 2017 februárjában azonban Nina posztolt egy közös képet és véget vetett a rosszindulatú pletykáknak.

Ezek a sztárok barátok maradtak azután is, hogy ugyanazzal a férfival randiztak

A sztárvilág néha egész meglepő baráti-, na meg szerelmi szálakat tud produkálni!