Galéria
Forrás:

Ő az Eufória egyik legtitokzatosabb szereplője. Mint egy igazi Kos, kendőzetlenül odamondja bárkinek a véleményét, és sosem fél a beleállni a rázós helyzetekbe, és egy percig sem gondolkozik, ha olyanok kerülnek veszélybe, akiket szeret.


Forrás:

Ebben a lányban olyan szilárdság és megbízhatóság van, amivel egyértelműen egy Bikára hasonlít. Belső vívódásait nehezen, vagy egyáltalán nem tudja kommunikálni a világ felé, ám még akkor is, ha bajba kerül vagy meginog, végül mindig visszatalál önmagához. Tudja, kik számára a fontosak és mik az értékei.


Forrás:

Kat okos és találékony, tipikus Ikrek. Mindennél fontosabb számára a függetlenség, nem tűri, ha bárki meg akarja neki mondani, hogy mit tegyen és milyen legyen. És mint minden Ikrek, Kat sem hisz a címkékben.


Forrás:

Fez védelmező és gondoskodó, így mi más lehetne a csillagjegye, ha nem a Rák? Kedvességét hibát lenne összetéveszteni a naivsággal, nagyon is képben van, és nem hagyja, hogy hülyére vegyék.


Forrás:

Egyetlen motivációja, hogy bizonyítson, és ha ez sérül, önérzete nehezen emelkedik ezen felül. Imádja, ha az ő nevét harsogják, ha őt ünneplik, ugyanakkor büszkesége megakadályozza abban, hogy kiadja az érzéseit, ám ugyanakkor valós és igen mély érzések rejtőznek benne.


Forrás:

Egy meg nem értett és tréfás zseni. Analitikus és megfontolt, és intelligensebb annál, mint amit ő és a környezete tudna kezelni. Mindig ő az első, aki mások drámájának a mélyére jut, ám ha róla van szó, magas falakat kell megmászni ahhoz, hogy a közelébe kerülj.


Forrás:

Jules imád társaságban lenni, a baráti kapcsolatai és a szerelem áll a középpontban az ő életében. Könnyed energiái egyensúlyt hoznak minden helyzetbe, ugyanakkor a saját ügyeiben már ritkább ez a fajta harmónia.


Forrás:

Mind tudjuk, hogy egy Skorpió intenzív személyiség, szenvedélyes, hűséges és titokzatos, pont mint Maddy. Nate iránti lojalitása egy percig sem volt soha kérdéses, még akkor sem, ha kapcsolatuk durván mérgező. Ugyanakkor nagyobb stratéga, mint bárki gondolná, ha önmagát kell megvédenie, bármire képes.


Forrás:

Elliot egy igazi kaméleon, ami egy Nyilas legjellemzőbb tulajdonsága. Emellett vad, gátlástalan, és nem fél a határok veszegetésétől. Ha valaki, ő aztán tényleg igazán szabad szellemű, ugyanakkor kissé nihillista.


Forrás:

Első látásra Nate egyszerűnek tűnik, mint a faék, pedig sokkal, de SOKKAL összetettebb jellem. Nem egy, hanem öt lépéssel jár mindig mások előtt, ezért is olyan nehéz kiismerni, hogy épp mi körül forognak a gondolatai. Lassan égő dühe mindig tapintható, épp ez táplálja drákói ambícióit.


Forrás:

Lexi egy igazi megfigyelő, akár egy Vízöntő. A közösségi szcéna peremére szorulva olyan dologokat lát, amit mások nem. És bizony ha eljön a kellő pillanat, lehet, hogy vissza is él velük.


Forrás:

Álmodozó és érzelmes. Romantikus fantáziái ugyanakkor könnyen veszélyes utakra vezethetik, ugyanakkor simán rálép ezekre, ha a tét a szerelem.


Ez a szereplő lennél az Eufóriában a csillagjegyed szerint

Nem is kérdés, az Eufória jelenleg az egyik legnézettebb sorozat, amire mindenki rá van kattanva!