Galéria
Forrás: Jason a Dűnét forgatta Pesten Josh Brolinnal (Milk, Bosszúállók: Végjáték) és Timothée Chalamet-vel (Szólíts a neveden). A Trónok harca és az Aquaman színésze szanaszét posztolta az Instagram-oldalát Budapesten szerzett élményeiről, többek közt a Bazilikáról és a Parlamentről, de még egy új tetkót is csináltatott nálunk barátja és személyi edzője társaságában; utóbbinak ez volt az első tetoválása.
Forrás: A színész jó néhány hetet töltött Budapesten 2018 nyarán; a Gemini Man című akciófilmet forgatta Clive Owennel és Ang Lee rendezésében. A színészt egész családja meglátogatta apák napja alkalmából, majd utolsó itt töltött napján egyszerűen felmászott a Lánchíd tetejére és ott táncolt egyet. (Később bevallotta, hogy nagyon félt közben.)
Forrás:

Henry Cavill hosszú hónapokat töltött Magyarországon a Witcher forgatása miatt, és előszeretettel posztol is arról, mennyire jól érzi magát nálunk. A hóval borított táj különösen tetszett neki, de lelkesen indult hosszú sétákra az erdőkben, vagy üldögélt kint az udvaron kutyája társaságában.


Forrás:

Számtalanszor járt már Magyarországon; 2017 után a The Alienist kosztümös krimisorozat második évadát is itt forgatta Dakota Fanning társaságában és dacoltak hősiesen a kánikula okozta megpróbáltatásokkal a Citadellánál – Evans például tweedöltönyt viselt!

Korábbi ittjártakor ellátogatott a Balatonra, volt az Operában és Budapest Bár-koncerten is. Sőt... (lapozz)


Forrás: ...egyszer március 15-én kitűzte a kokárdát is!
Forrás: Ő is lelkesen posztolt, amikor épp nem a Dűnét forgatta, például egy terjedelmes posztban emlékezett meg az 56-os forradalomról és a második világháborúról is.

Hollywoodi csillagok, akik imádják Magyarországot

Mel Gibson épp Magyarországon forgat!