Galéria
Forrás: Annak ellenére, hogy még saját illata is van a piacon, az énekesnő a legtöbb parfümre allergiás. Éppen ezért a saját nevével fémjelzett termékeinek összetevőit megváltoztatták, hogy őt se irritálja egy kicsit sem a végleges illat.
Forrás: Kevesen gondolnák, pedig a cambridge-i hercegné felnőttkorára allergiás lett a lószőrre. Viszont mivel mindig is imádott lovagolni, így mostanság egy különleges módszert követ, miszerint ha sok időt tölt az ember a lovakkal, akkor csökken az allergia mértéke. Hogy ez mennyire válik majd be?! Minden bizonnyal időben megtudjuk, vagy hivatalos fotónak köszönhetően meglátjuk majd.
Forrás: Mileyt évekkel ezelőtt sokan támadták azzal, hogy anorexiás, egy idő után azonban megelégelte a dolgot és egy Twitter üzenetben tett pontot a dolog végére. Így aszerint az énekesnő laktóz- és gluténérzékeny, hogy ez egészen pontosan mit jelent és melyik fajtájában szenved ezeknek, azt sajnos nem árulta el.
Forrás: A gyönyörű színésznő úgy hírlik, hogy a kagylóra allergiás.
Forrás: Az énekesnőnek a méhcsípés okozhat nem kis galibát.
Forrás: Cameron a felnőttkori aknéval való küzdelmét is bizonyos élelmiszerek által kiváltott allergiás reakciónak tudja be, illetve jó pár virággal is hadilábon áll.
Forrás: A mexikói származású amerikai színésznő szintúgy a parfümökre allergiás, így a hozzáértő kezek neki is elkészítették személyre szabott illatát, amit ő is nyugodt szívvel használhat.
Forrás: Az E.T.-vel világhírű vált sztár a fokhagymára és a kávéra is allergiás, a méhcsípés és a nem egyedi celebbajként feltűnő parfüm mellett.
Forrás: A macskákra allergiás!
Forrás: Az énekesnő listája is igencsak színes, hiszen a macskák, a banán, a kagyló és néhány köhögéscsillapító is rajta van.

10 híresség, aki valamilyen allergiában szenved

Sok utazás és feszített tempójú életmód ide vagy oda, ezzel a nem kért és megoldásra váró helyzettel bizony nekik is együtt kell élni.