Galéria
Forrás: A '80-as években feltűnt, majd pár éve újraélesztett különleges formavilág idén sem marad ki a repertoárból. A Bottega Veneta sztárok által már sikerre vitt fazonján túl, idén többek közt a Balmain is elkezdett ebben a szabálytalan és izgalmas megoldásban gondolkodni, mint ahogy a mellékelt fotón is láthatod.
Forrás: Ezeket a bohó részleteket bár számos esetben temették már, mégis még mindig van bennük annyi fantázia, hogy évről évre helyet kapjanak a kifutón. A Philosophy Di Lorenzo Serafini például merészen ötvözte őket hasonló stílusú ruhákkal, ami az előttünk álló fesztiválszezonban különösen jó inspiráció.
Forrás: A lógókban gazdag daraboknak idén is jutott egy hely a trendek között, így válogass bátran a szezon újdonságai között. A legnagyobb brandek nevével fémjelzett darabok nem mellesleg pedig befektetésnek sem utolsók, hiszen stílusváltozások ide vagy oda, ezeknek a kiegészítőknek mindig jut majd egy-egy szerep a gardróbodban.
Forrás: A színek, formák, díszítések és minták szabadsága megint nagy dózisban köszönt majd ránk, így csak az egyéni ízlésed szabhat majd határt annak, hogy milyen látványos partidarabban látod meg majd a összeállításaid legújabb ékét. Ennek a szépséges Lanvin táskának szinte biztos, hogy sok új kistestvére akad majd az elérhetőbb árkategóriájú brandek kínálatában.
Forrás: Ismét egy régi és kedvelt forma tér vissza megújult kiadásban. Éppen ezért akár fonott, akár bőrhatású megvalósításokban is számításba jöhetnek, mint ahogy azt Michael Kors bemutatóján is láthattuk.
Forrás: Ezek a szépen kidolgozott, már-már kézműves részletek és a megszokottól eltérő varrások nagyon különlegessé tudják tenni a legegyszerűbb és a legérdekesebb megjelenést is, mint ahogy azt Stella McCartney bemutatóján is tették.
Forrás: A barna árnyalatok az utóbbi időben kicsit háttérbe szorult a táskák körében, most viszont olyan sok tervező kezdett el ismét ebben a színben álmodni, hogy te is nyugodtan elkezdhetsz újra ilyen darabokban gondolkodni.
Forrás: Végezetül pedig egy klasszikus nyári hangulattal zárnánk a listát. Az utóbbi pár szezont kétségtelenül hatalmas sikerrel zárták ezek a szuper pakolós darabok, amik idén visszafogott-, vagy éppen színes megvalósításban és részletgazdag megoldásokkal tarkítva is tuti választások lehetnek.

Táskák 2022-re: 8 fazon, ami tarolni fog

A ruhák nagy részével még kicsit várni kell, míg végre bevethetők lesznek a mindennapokban, ám a kiegészítőkkel szerencsére már egészen más a helyzet!