Galéria
Forrás:

1. Nem járhat boltba

Legalábbis nem nyitvatartási idő alatt. Erzsébetnek amúgy sem tetszik, hogy Katalin maga szeretné végezni a bevásárlást, de eljutottak oda, hogy a hercegné zárás után vagy előtt vásárolhat a szupermarketekben. Hasonló okok miatt pénzt sem tarthat magánál, a számlát a boltok mindig utólag küldik postán.


Forrás:

2. Nem szólhat a királynőhöz

Családi szeretet ide vagy oda, senki sem szólíthatja meg csak úgy a királynőt. Ez vonatkozik Katalinra is, és még abban az esetben is érvényes, ha kettesben vannak valahol. A beszélgetést mindig az uralkodó kezdeményezi.


Forrás:

3. Nem cseveghet akármiről 

Szigorúan szabályokhoz kötött, hogy a hercegné miről beszélhet az emberekkel. Például önmagáról még véletlenül sem, de szóba jöhet mondjuk az időjárás, és arról is érdeklődhet, hogy mióta vár rá az illető. Izgi!


Forrás:

4. Nem tarthatja meg a virágcsokrokat

A nyilvános megjelenések során kapott virágokat sosem viheti haza Katalin. A királyi család személyzete pár órán belül elszállíttatja azokat kórházakba és szociális otthonokba.


Forrás:

5. Ékszereket sem kaphat

Igazából semmilyen ajándékot nem fogadhatna el, de a királyi család szabályzata külön kitér az ékszerekre. A hercegné legfeljebb Vilmostól, a királyi család tagjaitól és gazdag arab uralkodóktól fogadhat el ilyesmit.


Forrás:

+1 Tilos a csók

Katalin és Vilmos nyilvánosan esküvőjük napján csókolózott utoljára. Már írtunk róla, hogy az érintés nincs kizárva, de puszi és szerelmes csókcsata maximum a négy fal között lehet.


5+1 dolog, amit Katalin hercegné sosem tehet meg

Még a királyi család tagjaival is történhetnek ilyen vicces esetek!