Galéria
Forrás: Rock Hudson ünnepelt sztár volt, amikor 1954-ben megismerte a titkárnőként dolgozó Phyllis Gates-t. Nem sokkal később, 1955-ben oltár elé is álltak és egészen 1958-ig házasok voltak. És bár sok színésztársa azt állította, hogy Hudson meleg volt, hivatalosan soha nem erősítette meg a híreket. 1985-ben, 60 évesen halt meg AIDS-ben és annak szövődményeiben, nemi vonzódásának titkát azonban örökre magával vitte.
Forrás: Anthony Perkins 1973-ban vette feleségül Berry Berenson színésznőt és fotóst. Házasságukból két gyermek is született és a pár 1992-ig, egészen a színész haláláig együtt is maradt. A Psycho filmek sztárjának a házassága előtt több viszonya is volt férfiakkal, ám végül nem tudni, hogy miért egy nő mellett állapodott meg. Anthony egyébként szintúgy AIDS-ben halt meg 60 évesen, mint Rock Hudson.
Forrás: A skót-amerikai színész1985 és 1993 között volt Hilary Lyon színésznő férje. 2007 óta pedig Grant Shaffer grafikusművész házastársa. Alan nyíltan biszexuálisnak tartja magát.
Forrás: A némafilmek olasz sztárja, 1919 és 1923 közt Jean Acker színésznő férje volt. Nászuk már csak azért is érdekes, mert Jean leszbikus volt. Pár évvel később, 1923-ban az ünnepelt színész ismét megházasodott Natacha Rambovával, a boldogító igen egészen 1925-ig tartott. A gazdag családban felnőtt, táncosnőként és díszlet- és jelmeztervezőként dolgozó nő egyébként előző nejéhez hasonlóan szintúgy leszbikus volt. Rudolph soha nem házasodott újra és bár számos meleg pletyka és élcelődés sértette férfiú büszkeségét, sőt még a titkos naplójából is kikerültek zavarba ejtő részletek, ahogy szeretői névsorát is sokan tényként kezelték, végül soha nem vallotta be, hogy valójában mi is volt az igazság és tényleg a férfiakat szerette-e?!
Forrás: A dadus sorozat alkotója és a sorozat főszereplője, Fran Drescher viszonylag sokáig, 1978-tól egészen 1999-ig voltak házasok. A pár még 15 évesen a gimiben ismerkedett meg egymással és 21 éves korukban álltak az oltár elé. Válásukhoz pedig Peter mássága vezetett, aki viszonylag későn jött rá arra, hogy valójában a férfiakhoz vonzódik.
Forrás: A néhai énekes-zongorista már gyerekként is szerette sminkelni magát és édesanyja ruháit is sokszor felvette, az '50-es és később házassága során a '60-as években is több férfiakhoz köthető intim pletyka keringtek róla. Ennek ellenére 1959-ben feleségül vette barátnőjét, Ernestine Campbellt és 4 évig együtt is maradtak. Volt felesége később azt nyilatkozta, hogy a férfi hírneve vezetett válásukhoz, míg Richard egész egyszerűen nem tartotta magát jó férjnek. Egy 1995-ös interjúban pedig bevallotta, hogy mindig is tudta, hogy homoszexuális.
Forrás: A világ egyik leghíresebb dal- és zeneszerzőjének nevéhez olyan alkotások köthetők, mint az itthon is bemutatott Csókolj meg, Katám!, vagy a Kánkán.
Bár sokáig, 1919 és 1954 között Linda Lee Thomas férje volt, hosszú évtizedeken át azt beszélték, hogy Cole-t számos túl közeli barátság kötötte férfiakhoz, melyeknek száma, felesége halála után még inkább megsokszorozódott. A híresztelések ellenére sosem derült ki, hogy mindez igaz volt-e?!
Forrás: Végezetül pedig következzen egy szintúgy ismert név, aki bár távol áll a hollywoodi történektől, élete mégis legalább annyi izgalmat tartogatott, mint a galériánk többi szereplőjének.
A világhírű költő és író 1884 és 1898 között Constance Lloyd házastársa volt. 1891-ben ismerte meg Lord Alfred Douglas ('Bosie'), akivel a hivatalosnak indult kapcsolat hamarosan viszonnyá alakult. A fiú apja nem nézte mindezt jó szemmel és bíróságra vitte az ügyet. Oscar Wilde ellen 1895-ben vádat emeltek fajtalankodás bűntette miatt és két évre börtönre, illetve kényszermunkára ítélték. Felesége időközben elhagyta és gyermekeik családnevét is Hollandra cserélte, hogy védje őket a megaláztatástól. Szabadulása után Angliában már nem talált támogatókra, így Franciaországba költözött és itt is halt meg egy börtönben elkapott fülfertőzés szövődményei miatt 1900-ban.

Híres meleg férfiak, akik nőt vettek feleségül

A sztárvilágban mindig is voltak érdekes fordulatok!