Galéria
Forrás: A sármos hollywoodi csillag fia is szintúgy a színészi pályát választotta, mint világhírű édesapja. Scott 28 évesen, 1978. november 20-án halt meg drogtúladagolásban. Egy korábbi motorbalesete után ugyanis nagyon sok erős fájdalomcsillapítót szedett, amire sokszor ivott és drogozott, az orvosok szerint pedig pont ez vezetett a végzetes tragédiához.
Forrás: A filmsztárnak első feleségétől, Sasha Czacktól született 1976-ban legidősebb fia, Sage, aki mindössze 36 évesen, 2012-ben szívrohamban vesztette életét - bár a pletykák szerint más is állt a háttérben, melynek valóságalapját a család sosem erősítette meg.

Sage egyébként 1990-ben szerepelt a Rocky V-ben, ahol apja által életre keltett Rocky fiát, Robertet alakította.
Forrás: A színész 1980-ban vette feleségül az akkor már kétgyermekes Cassandra Harris ausztrál színésznőt, akinek gyermekeit később Pierce adoptálta is. Sajnos boldogságuk nem tartott sokáig, feleségénél ugyanis 1987-ben petefészekrákot diagnosztizáltak és hosszú betegség után, 1992-ben elhunyt. Pierce a sajátjaként nevelte tovább Christ és Charlotte-ot, így hatalmas törés volt az életében az, amikor lánya 2013-ban, mindössze 41 éves korában petefészekrákban meghalt.
Forrás: Első gyermeke, Norman Spencer Chaplin három nappal a születése után, 1919-ben hunyt el. Majd jó pár évtizeddel később, 1968-ban egy másik fiát, Charlie Chaplin Jr.-t is elvesztette. A fiú tüdejében egy vérrög keletkezett, 42 éve volt. A némafilmek sztárjának egyébként négy házasságából összesen 11 gyermeke született.
Forrás: Az 2016-ban elhunyt énekesről kevesen tudták, hogy 1996-ban született egy fia. Amiir sajnos egy súlyos genetikai, csontfejlődési rendellenességgel, eiffer-szindrómával született és mindössze 1 hetes volt, amikor törékeny szervezete feladta a harcot.
Forrás: A világhírű nehézsúlyú ökölvívó lánya, Exodus 4 évesen, 2009 májusában hunyt el fulladás következtében. A csöppség valószínűleg a futópadon játszott, ahol egy lelógó kábel egy szerencsétlen véletlen következtében a nyaka köré tekeredett...
Forrás: A brit gitáros, énekes és zeneszerző fia, Connor 1990-ben, mindössze 4 éves volt, amikor tragikus módon kizuhant egy szálloda ablakán és meghalt. A zenész az ő emlékére írta a Tears in Heaven című dalát.
Forrás: A házaspár legidősebb gyermeke, Jett 2009-ben, 16 évesen halt meg. A család éppen a Bahamákon nyaralt, amikor Jett rohamot kapott a fürdőszobában, elesett és beütötte a fejét, a sérülés pedig szinte azonnal az életébe került.
Forrás: A színész tragédiáját bár sokan ismerhetik, ettől függetlenül úgy éreztük, hogy ő is érdemel egy helyet a listánkon.
Keanu 1998-ban ismerte meg Jennifer Syme-ot, akibe azonnal beleszeretett. Alig egy évvel később Jennifer már első közös gyermeküket várta, aki sajnos 8 hónap után halva született. Kislányuk halála annyira megtörte őket, hogy kapcsolatuk teljesen megromlott, ám még így is elviselhetetlen fájdalom lehetett az a színész számára, hogy 18 hónappal a tragédia után egy autóbalesetben elhunyt Jennifer is.
Forrás: A színész fia, Hudson (balról a második a fotón) 26 évesen, idén januárban hunyt el. Quentin Tarantino keresztfia sajnálatos módon öngyilkos lett.
Forrás: A világhírű rapper fia Andre Young Jr., 20 évesen hunyt el drogtúladagolásban 2008-ban.

Hírességek, akik elvesztették gyermeküket

A siker soha nem volt garancia arra, hogy könnyebb lenne megbirkózni az élet nehéz és fájdalommal teli pillanataival!