Galéria
Forrás: Bár mondhatnánk azt, hogy ezek a fejfedők a 2021-es tél legnagyobb szerzeményei, de talán te is emlékszel arra, hogy tavaly nyáron mekkora sikerrel futottak ezek a melegebbnek számító darabok a trendsetter hírességek fürdőruhás szettjeiben. Ezek után bátran ajánljuk azt, hogy ha úgy hozza a hangulatod, akkor nyugodt szívvel vonj bele egy ilyen vödörsapkát a bármelyik neked tetsző szettedbe a tavasz beköszöntével is.
Forrás: Akciós ár: 2.995 Ft - itt!
Forrás: Ezek a nagyobb, mintás, vagy éppen márkajelzéssel megtoldott hajbavalók jó pár éve tartják köztünk megszokott és kényelmes helyüket, így ha te is kellőképpen megszeretted őket, akkor minden bizonnyal örülsz majd annak, hogy 2022-ben sem igen mozdulnak el kiérdemelt pozíciójukból.
Forrás: Ár: 1.995 Ft - itt!
Forrás: Az övek bármilyen helyzetben és szettben, na meg persze stílusban működnek, de idén különösen fontos szerepet kapnak!
Forrás: Akciós ár: 9.900 Ft - itt!
Forrás: A napszemüvegek láncai után az utóbbi években nemcsak a kézfertőtlenítőknek találtak ki egy külön kis lógós tartót, hanem a telefonoknak is, sőt ami azt illeti a kulacsoknak és a kávéspoharaknak is egész szép kis helyük lett a trendkellékek között. Így tehát bármelyik ilyen kiegészítő hasznos részlete lehet egy-egy szettednek.
Forrás: Ár: 10.990 Ft - itt!
Forrás: A méretes hajgumik után ez a szuper hajbavaló is visszatér a köztudatba!
Forrás: Ár: ~ 3.500 Ft - itt!

5 szuper kiegészítő, amit megéri beszerezni 2022-ben

A trendek között talán a kiegészítők azok, amik a leggyorsabban képesek reagálni a körülöttünk végbemenő stílusiránybeli változásokra.