Galéria
Forrás: A 60 éves színész nem tartozik a magas férfiak közé és még jóképűnek sem mondanánk, ugyanakkor van benne egy olyan állatias férfiasság, amelytől minden nő megőrül. Többek között olyan híres nőket sikerült meghódítania, mint Charlize Theron, Madonna vagy Robin Wright.
Forrás: Igaz, hogy már elmúlt 84 éves, de még mindig hihetetlenül sármos. Sosem vetette meg a jó minőségű alkoholt, a finom húsokat és szivarozni is imád, ami ugyan meglátszik testalkatán, de elképesztő önbizalma borzasztó nagyot dobott a kisugárzásán, ami nemcsak a nők, hanem a filmek világában is elhozta számára a sikert.
Forrás: A Sicario és a Közönséges bűnözők sztárja mindig is a rossz fiús szerepben tudott igazán brillírozni, hiszen ő maga is pontosan úgy néz ki, mint egy rossz fiú. Kicsit félelmet keltő külseje van, de a higgadt, férfias stílusa igazi varázslatként hat a nőkre. A színész olyan sztárok fejét csavarta el, mint Kimberly Stewart vagy Salma Hayek.
Forrás: Sokan felháborodtak annak idején, amikor ő kapta meg James Bond szerepét, de az elmúlt években bebizonyította, hogy nem kell ahhoz selyemfiú külső, hogy mindenki megvesszen érte. A jóképűtől távol áll, de gyönyörű kék szemeivel, tüzes tekintetével és markáns arcvonásaival minket kilóra megvett.
Forrás: Az új Star Wars filmek Kylo Renje nem hiába kapta az antihős szerepét. Aszimmetrikus arcvonásai, hideg kisugárzása, ugyanis inkább egy gonosz karakter megformálására tökéletes. Ettől függetlenül a legtöbb női rajongóra igencsak felvillanyozóan hatott a színész megjelenése és színészi játéka.
Forrás: A Zongorista főszereplője 2002-ben kapta meg az Oscar-díjat, méghozzá lehengerlő színészi tehetsége miatt. Bár utána soha többé nem bukkant fel emlékezetes szerepben a nők körében nagy sikert aratott. Nagy orra, sovány, hosszúkás arca kifejezetten szexissé tette. Arról nem beszélve, hogy a hollywoodi színésznők szerint Brodynak nagyon erős szexuális energiái vannak.

6 híres férfi, akiket nem a szépségük miatt imádunk

És minden bizonnyal lehetne még hova bővíteni ezt a listát!