Galéria
Forrás: A Bridgerton család Simon hercegét  kiszúrtad már a Harry Potter és a Halál ereklyéi I. részében? A jelenetért kattints ide!
Forrás: Mindkét színésznő szerepelt a Hirtelen 30-ban a 13 éves Jenna oldalán. Na így már ismerős a két hölgy a kép jobb szélén?!
Forrás: Az megvan, hogy az akkor 19 éves Ben is látható volt az 1992-es Buffy, a vámpírok réme című filmben, ahol egy kosarast alakított?!
Forrás: Az akkor 13 éves Milanak nem ez volt az első szerepe, ám mégis kevesen emlékeznek arra, hogy az 1998-as Kifutó a semmibe című filmben ő játszotta az Angelina Jolie által alakított Gia 11 éves énjét.
Forrás: Észrevetted, hogy a színésznő is feltűnt az 1991-es Hook című filmben?!
Forrás: Azt kiszúrtad már, hogy az 1992-es Beethoven című filmben Stanley volt a lelketlen állatorvos, Dr. Herman Varnick egyik csatlósa?
Forrás: Első filmes szerepében, a 2001-es Donnie Darkoban.
Forrás: A sármos színész karrierjének második szerepét a 2002-es Pókemberben kapta. Ő volt Flash Thompson, Peter Parker egykori osztálytársa, majd később egyik legnagyobb rajongója.
Forrás: A ma már leginkább énekesnőként bizonyító Mileyt bár Hannah Montanaként ismerte meg a világ, ám már előtte, mindössze 10 évesen is szerepet kapott a Nagy Hal című filmben.

10 híresség, akit lehet ki sem szúrtál ezekben a filmekben

Te kiszúrtad őket korábban?