Galéria
Forrás: A színésznő a brachymetatarsia nevű genetikai mutációval született, ami miatt az egyik lábujja rövidebb az átlagosnál és így sokszor ráhajlik a mellette lévőre.
Forrás: A színésznő igéző tekintetének titka nem a sminkesek csodálatos munkájában keresendő, ugyanis az néhai díva egy distichiasis nevű betegséggel született, ami azt jelenti, hogy egy helyett két sornyi szempillája volt.
Forrás: A színész egy műsorban is megmutatta már, hogy szindaktiliaval született, ami azt jelenti, hogy két lábujja összenőtt.
Forrás: A színésznek a mellbimbója alatt az a kis folt bizony egy harmadik mellbimbó. Egy interjúban elárulta, hogy bár korábban ki nem állhatta ezt az apró testi hibát, sőt még a műtét is megfordult a fejében, ám végül megszerette és megszokta, így maradt.
Forrás: Az énekesnő szintúgy 3 mellbimbóval büszkélkedhet.
Forrás: És szinte hihetetlen, de igaz, hogy az énekesnek pedig 4 mellbimbója van.
Forrás: A színésznő, D típusú brachydactyliaval született, ami annyit tesz, hogy hüvelykujja vastagabb az átlagnál.
Forrás: A gyönyörű filmsztárnak mind a két kézfején 6-6 ujja volt, amit még gyerekkorában, sebészi úton távolítottak el.
Forrás: Az énekesnő egy interjúban elárulta, hogy aprócska, egy centis farokkal született, ami a farokcsontjánál helyezkedett el, ám az orvosok még gyerekkorában műtéti úton eltávolították ezt a kis nyúlványt.

9 híresség, apró szépséghibával

Sosem volt kérdés, hogy a hírességek is éppen olyan hús-vér emberek, mint bárki más és bizony ők sem tökéletesek.