Galéria
Forrás: A Google alapítója, Larry Page még 2007-ben vette el Lucinda Southworth. Luci egy igazán okos nő, doktori disszertációját például annak idején a progresszív gyógyszerkutatási technológiákról írta. Jelenleg is tanít, emellett pedig segített férjének létrehozni a Carl Victor Page Memorial Foundationt. A házaspár egyik legjelentősebb adománya eddig egy 15 millió dolláros hozzájárulás volt a nyugat-afrikai Ebola-járvány elleni küzdelemhez.
Forrás:

Egy átlagos ember számára a színészként és filmproducerként tevékenykedő Salma is hihetetlenül gazdag, ám a milliárdosok mércéjével nézve vagyona messze eltörpül férjéjétől. François-Henri Pinault gazdag családba született, egészen pontosan Franciaország egyik leggazdagjába, hiszen csak a Pinault família vagyonát 51,6 milliárd dollárra becsülik. Ám François-Henri üzletemberként is elképesztő sikereket ért el. Ő Kering luxuscsoport vezérigazgatója és elnöke, amelyet apja 1963-ban alapított. A konszern olyan márkák tulajdonosa, mint a Gucci és a Balenciaga, Salma példáil az utóbbit részesítette előnyben, mesebeli velencei esküvőjén is egy meseszép elefántcsont ruhát viselt a divatháztól.


Forrás: A két fiatal a Harvard Egyetemen találkozott egymással, épp ugyanebben az évben, mikor Mark előállt a Facebook ötletével. Hamarosan ő és néhány barátja – köztük Priscilla is – összepakolt és Kalifornia felé vették az irányt, hogy a tervezett cégen dolgozzanak, az együttműködés során pedig Mark és a nála egy évvel fiatalabb lány igen közel kerültek egymáshoz. Kapcsolatukat azonban igyekeztek sokáig titokban tartani, végül pedig 2012-ben házasodtak össze, amit a Facebook alapítója stílszerűen a saját profilján jelentett be. 2015 decemberében, gyermekük születésekor Mark és Priscilla bejelentette, hogy a birtokukban lévő Facebook részvények 99 százalékát – mai értéken számolva körülbelül 45 milliárd dollárt – jótékonysági célokra adományozzák.
Forrás:

Hosszú és sikeres filmes karrierje révén Jane Fonda önmagában is körülbelül 200 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, de az évek során néhány igazán gazdag férfihoz is hozzáment. Ezek egyike Ted Turner, aki 1991 és 2001 között volt a férje. A Forbes szerint mintegy 2,5 milliárd dollárral a CNN alapítója egyben a világ egyik legbőkezűbb milliárdosa is.


Forrás:

Charlene Wittstock sikeres olimpiai úszó volt Dél-Afrikában, mikor megismerkedett II. Albert monacói herceggel. A pár 2011-ben házasodott össze, most Charlène monacói hercegnéként ismeri nevét a világ. A The Richest szerint körülbelül 1,2 milliárd dollár értékű Albert herceg vagyona, amivel a világ egyik leggazdagabb előkelősége.


Forrás:

A Kora Organics bőrápoló cég alapítója, és a Victoria's Secret első ausztrál modellje még 2017-ben ment hozzá a Snapchat társalapítójához. Evan Spiegel, aki 25 évesen már a világ egyik legfiatalabb milliárdosa lett, először egy Louis Vuitton rendezvényén találkozott Miradával. Ma Evan nettó vagyona 6,1 milliárd dollár a Forbes szerint, és mindezt úgy, hogy az elmúlt időszakban rengeteget bukott.


Forrás:

Heather Mills jól ismert modell volt, mikor 2002-ben hozzáment Paul McCartney-hoz. A házasság és az azt követő válás – 2008-ban – minden bulvárújságíró álma volt. McCartney vezeti ugyanis a világ leggazdagabb rocksztárjainak listáját, nettó vagyona pedig körülbelül 1,2 milliárd dollár a Celebrity Net Worth szerint.


Nők, akik a világ leggazdagabb férfiaihoz mentek feleségül

Az emberek gyakran azt gondolják, hogy a milliárdosok feleségei mind elkényeztetett szupermodellek, akik a fodrász és a következő buli között oda-vissza járva töltik mindennapjaikat. De ez vajon tényleg így van?